Pokud máte opravdu špinavé koberce, je lepší to přenechat strojovému čištění, které realizujeme v naší firmě A SERVIS LIPKA, s.r.o. Čištění koberců. Běžné postupy domácího čištění koberců si takovými skvrnami nedokáže poradit. A ani suchá metoda čištění koberců. Ta je sice vhodná pro koberce z velmi jemného materiálu, jenže její nevýhodou je to, že když je tak šetrná, tak si s opravdu zašlými a velkými skvrnami neporadí. A extrakční metoda také není vhodná, protože ta po čištění zase na koberci zanechává fleky.

Takže to také není nejlepším řešením, spíše jen výměna starých problémů za nové. Nejlepší alternativou pro vyčištění vašeho koberce pro takto odolné skvrny je strojová metoda čištění, kterou v A SERVIS LIPKA nabízíme. Díky progresívnímu a odborně velmi kvalitnímu zázemí disponujeme špičkovými a odborně velmi zdatnými pracovníky, prověřeným a moderním strojovým a nástrojovým vybavením a ze zásady používá při své činnosti pouze nejkvalitnější značkové úklidové čisticí prostředky a přípravky.

Proto…

Proto pro nás není problémem vyčistit z koberce i zaschlé nápoje a podobné věci. Takovou zakázku jsme vyřizovali v jedné domácnosti, kde měli koberce špinavé už od všeho možného. Rodiče mají dvě malé hyperaktivní děti, takže to máte špinavé koberce hned. Na panu manželovi bylo vidět, že on o koberce v domácnosti příliš nestál, ale manželka ho zřejmě přesvědčila. Je pravda, že s koberci je více práce než s podlahami, ale jejich výhodou je, že nemusíte nosit papuče a nikdy vám není zima od noh.

Ale pravda, je na něm vidět špína, a pokud se na něj něco vylije, není tak jednoduché, jako kdybyste měli podlahu. Ale náš kotoučový stroj a naši odborní zaměstnanci si s tím dokázali bez problému poradit. Účinnost a kvalita kotoučového čištění spočívá ve využití silného a přitom velmi šetrného strojového vybavení v podobě kotoučového stroje, který pomocí rotačních kartáčů zapracovává aplikovanou značkovou a velmi účinnou kosmetiku do koberce tak dlouho, dokud neodstraní veškeré i mnohaleté úporně do hloubky zašlapané nečistoty.

Takže…

Takže pro něj nebylo žádným problémem vyčistit takto špinavé koberce. Tato metoda čištění koberců je skutečně účinná, proto jsou naše služby vyhledávány nejen u nás, ale i na Slovensku, v Rakousku a v Německu. Dosahujeme nejlepších možných výsledků, které dnešní technologie umožňuje.

K tomu nabízíme i celou řadu dalších úklidových služeb, jako je čištění podlah, mytí oken, odstraňování graffiti a plísní. Zkrátka všechny služby, na které je potřeba odborná ruka. Protože takovéto věci se zkrátka bez jistých prostředků vyřešit nedají. A proto jsme zde pro vás.