Několik let žijeme s rodinou v bytovce. Nemůžeme si dovolit mnoho, ale bydlení je hezké. Máme velice skromný, ale přitom útulný byt. Dokázali jsme si ho šikovně zařídit tak, aby byl příjemný a působil útulným dojmem. Zároveň jsme šikovně vyřešili nábytek tak, aby nepůsobil stísněně. Nemáme tu moc zbytečných „cetek“, které by jen zatěžovaly náš byt. Zevnitř je opravdu krásný. Také jsme do něj přidali spoustu zrcadel, aby působil otevřenějším prostorem. – Odstranění graffiti

Přestože má malou výměru, vypadá opticky mnohem větší, než je. Považujeme si toho, že nám naše rodinná známá architektka dala pár cenných rad, jak udělat naše bydlení pohodlnějším, opticky větším a celkově lepším. Opravdu náš byt je jedním z nejhezčích a nejlépe řešených, co se týče prostoru. Říkají mi to mí blízcí přátelé i známí. Jednou nám to řekla i pošťačka. Z toho usuzuji, že nám to přátelé neříkají jen proto, že jsou naši kamarádi, aby nás neurazili, ale že to tedy myslí upřímně.

Co…

Co mě však trápí je lhostejný majitel naší bytovky. Náš byt je sice uvnitř krásný, ale jen díky našemu přičinění. Tím to ale končí. Začíná to už naší chodbou, která vypadá otřesně. Opadaní omítka, staré zábradlí a opadané schody. No a před pár lety se stalo, že nám někdo zvenčí posprejoval naši bytovku. Odporným, obrovským, nevzhledným graffiti. Několik let hyzdilo naši budovu. S ostatními nájemníky nás to neskutečně vytáčelo. Jednoho dne jsme se rozhodli, že už máme toho plné zuby a sepsali jsme petici.

Za to, aby se graffiti skutečně odstranilo. Kupodivu všichni nájemníci bylo pro to, aby se odstranilo a aby se dům znovu vymaloval. Předali jsme to panu majiteli. Ten nejdřív vypadal zaskočeně, asi si myslel, že je to jen nafouknutý problém. Když však uviděl, že skutečně všem nájemníkům ono graffiti vadí, zamyslel se. Po pár dnech se vyjádřil, že si tedy myslí, že může poskytnout finanční pokrytí a graffiti tak z domu půjde pryč. Třikrát hurá jsme volali.

Konečně…

Konečně nastal den d, kdy k nám přijeli pracovníci odstranit ono graffiti. Jednalo se o firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o. Odstranění graffiti a jelikož pan majitel nebyl přítomen, byli jsme to my, kdo se s nimi setkal. Přijeli na čas a dali se do práce. Všichni pracovníci byli hrozně milí a příjemní. Přitom však stále profesionální. Práce jim šla hezky od ruky. Mysleli jsme si, že graffiti bude ještě trochu prosvítat a že následným přetřením se dosáhne úplného zakrytí graffiti.

Ovšem pracovníci nás vskutku překvapili. Graffiti se totiž úplně zbavili! Opravdu graffiti kompletně odstranili, že nešlo poznat, že tam vůbec předtím nějaké bylo. Má rodina a další nájemníci můžeme tuto firmu jen maximálně vychválit. Konečně nás zbavili několikaletého problému. Firmu A SERVIS LIPKA za nás určitě vřele doporučujeme!