Hledala jsem na internetu firmu, která by odstraňovala plísně z fasády. Začala se nám totiž dělat plíseň na severní zdi našeho domu. Načetla jsem řadu stránek, diskusních fór, recenzí a všeho možného, až jsem našla úklidovou firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., Nátěr proti plísni, a už se podrobněji zaměřila jen na jejich stránky. Na zateplených fasádách a na severních stranách zdí je prý výskyt plísní, bakterií, hub a kvasinek nejčastější. A firma nabízí službu odstraňování plísní Praha, která zahrnuje kompletní servis v odstranění plísní, řas, hub, sanitrů, výkvětů a jiných mikroorganismů z jakéhokoli povrchu a ještě nátěr LSG, který vám po odstranění plísně zajistí následnou prevenci.

A to ráda…

A to ráda, že jsme se obrátili právě na ně, protože od té doby, co u nás doma byli, jsou problémy s plísní pro nás minulostí. Takže pokud hledáte něco, co skutečně funguje a zajistí, že pro vás problémy s plísní budou minulostí, tak doporučuju LSG od A SERVISU. Funguje na bázi prevence a vydrží i několik let, takže je to ta nejlepší věc, kterou si na to můžete obstarat. Zaměstnanci této firmy jsou navíc velmi milí a spolehliví, takže se nemusíte bát, že by mohlo dojít k nějakým nepříjemnostem.

Bez problému zodpoví na všechny vaše dotazy a ve všem se vám snaží vyjít vstříc. Práce také proběhla naprosto v pořádku bez jakýchkoli potíží, měli ji i v rámci možností rychle hotovou a přišli přesně na čas. Domluva proběhla rovněž bez problému. Takže se vám dostane zde nejen dobrého servisu, ale i profesionálního vystupování. A to za slušnou cenu.