Mytí skleníků Náš obchod otevíral v centru města novou pobočku a bylo potřeba to tam pořádně uklidit. Snažili jsme se to maximálně vyčistit sami, ale s výlohou jsme si už neporadili. Chtěli jsme, aby byla opravdu krásně lesklá, protože upatlaná výloha umí zákazníky pořádně odradit. Takže bylo potřeba na to najmout úklidovou firmu. Ale nejprve jsme pečlivě projeli internet a přečetli recenze, než jsme se rozhodli pro někoho konkrétního. A tak jsme se podle recenzí rozhodli obrátit na firmu Brno mytí oken. Měla opravdu nejlepší ohlasy, lidi je opravdu moc vychvalovali, tak jsme si řekli, že to bude to pravé. – mytí oken ceník

A také že ano a musím za sebe i další členy své rodiny říct, že odvedli opravdu vynikající práci, v takový výsledek jsme nečekali ani přes tu hromadu pochvalných recenzí. Práci provedli rychle a bez nejmenších komplikací. Čas mytí navíc dokázali přizpůsobit našim požadavkům, protože jsme na to měli vyhraněné jen určité termíny byli jsme rádi, že byli schopní se nám přizpůsobit. Odvedli skvělou práci, měli vše perfektně zorganizované a nemůžeme si je s kolegy vynachválit. Jediné, na co bychom měli asi upozornit, je cena jejich služeb. Nejedná se o úplně nejlevnější firmu, ale zase odvádějí opravdu skvělou práci, takže si myslím, že to rozhodně nejsou zbytečně utracené peníze.

Používají…

Mytí zimních zahrad Používají opravdu ty nejlepší čisticí prostředky, které jsou dostupné, které samy o sobě nejsou nejlevnější, navíc při takové práci jsou potřeba zkušenosti. Navíc je na takovou práci potřeba i pořádná fyzická síla, protože skutečně vyleštěná okna získáte pomocí suchého leštění a věřte mi, že u toho se opravdu nadřete. Navíc to není drahé tolik, že byste si řekli, že je to vyloženě nadsazené. Podle nás je to ještě v pořádku.  Takže pro ty, kteří hledají kvalitní servis na mytí oken, tak A SERVIS LIPKA, s.r.o. je jasná volba, protože my se s nikým lepším, kdo nabízí mytí oken, dosud nesetkali. A už ani nesetkáme, protože se už na nikoho jiného s mytím oken rozhodně obracet nebudeme. A SERVIS nám totiž zařídí vše, co potřebujeme.

Doufáme, že přidáním této naší zkušenosti pomůžeme ve výběru ostatním, kteří poptávají mytí oken a jiných úklidových služeb. Ještě jsme se při jejich hledání na jejich stránkách dočetli, že nabízí celou řadu i dalších služeb, například čištění koberců a podlah, odstraňování plísní a graffiti, takže pokud poptáváte i něco jiného, tak tady máte vše na jednom místě a to se zárukou kvality. Takže pokud potřebujete umýt výlohu nebo okna, tak u A SERVIS jste na správné adrese.