Hloubkové čištění tvrdých podlahCo se týče čištění podlah, patří naše firma Brno čištění podlah, ke špičce v oblasti úklidových a čistících firem. A to nejenom v České republice, ale také na Slovensku, v Rakousku a Německu. Zabýváme se však nejenom čištěním podlah, ale také mytím oken a výloh, odstraňováním graffiti a nebo čištěním koberců. I v tom jsme velice dobří a svou práci děláme svědomitě a pečlivě. Díky poctivému přístupu jsme získali významný podíl i na již zmíněných zahraničních trzích, kde je konkurence daleko větší a proto tam není tak snadné se prosadit. Nám se to ovšem povedlo, protože můžeme konkurovat jak výbornou kvalitou odvedené práce, tak cenou. – čištění průmyslových podlah

Jak u nás, tak v zahraničí se na nás zákazníci opakovaně obracejí a my jsme si vybudovali stabilní zákaznickou základnu, ale neustále se na nás obracejí i zákazníci noví. Svých věrných zákazníků si ceníme a snažíme se, aby kvalita našich služeb nestagnovala, ale naopak rostla. To doufáme oceňují i v místní knihovně, se kterou spolupracujeme už několik let. Pravidelně sem jezdíme čistit podlahu, protože taková knihovna je dost frekventované místo, které je ale zároveň potřeba udržovat v čistotě a pořádku, neboť tam denně projde obrovské množství lidí. V naší firmě jsme schopní zbavit nečistot téměř jakýkoliv povrch od dlažby, linolea, marmolea, plovoucí podlahy, lité podlahy nebo kameninové podlahy až po betonové podlahy.

Není…

Odborné tepování a dezinfekceNení pro nás ani problém přechod mezi dvěma povrchy, takže čistění marmolea v knihovně je pro nás opravdu hračka. Podlahu vždy nejdříve důkladně vydrhneme pomocí účinných čisticích prostředků, jejichž výběru věnujeme zvláštní péči a pozornost. Poté co je marmoleum důkladně vykartáčované, následuje pečlivé odsátí všech nečistot, vlhkosti a mastnoty. Tohle všechno provádíme pomocí vysoce výkonného vysavače, na kterém je napojena hubice s gumovými lištami. Jedná se o kotoučový stroj, který váží asi 50 kilo. Mnoho našich zákazníků se diví, že jsme schopni s takto těžkým přístrojem, tak dlouho pracovat. No, abychom řekli pravdu, je to docela fyzicky náročné a u práce se zapotíme, ale alespoň pak nemusíme chodit do posilovny, no ne?

A navíc kotoučový stroj, který pro strojové čištění podlah využíváme, je zatím jediným strojem, který dokáže dokonale a úplně vyčistit jakýkoliv druh podlahy. Potom co je podlaha vykartáčovaná a nečistoty odsáté namočíme ji ještě jednou čistou vodou, to aby se neutralizovala od zbylého chemického roztoku. Poté už zbývá jenom si nechat doschnout a je hotovo. Roky spolupráce s místní knihovnou a opakovaná slova chvály nás ubezpečují o tom, že svou práci odvádíme dobře a že jsou s ní naši zákazníci spokojení a to je pro nás to hlavní. A SERVIS LIPKA, s.r.o.