Renovace betonových podlahPožadavek paní, která se na nás obrátila minulý týden, pro nás nebyl ničím nevšední. Prostě vyčistit celou podlahu v bytě, který se skládá z různých povrchů. To pro nás samozřejmě není vůbec problém, s takovými požadavky se setkáváme dnes a denně. Lidé se na nás obracejí s požadavky na vyčištění nějakého aktuálního znečištění, například skvrn od kečupu na koberci, ale taky kvůli tomu, že je jejich podlaha zašlá a chtějí její krásu zase obnovit. Tohle byl přesně ten případ. Po smluvení termínu jsme dorazili do krásně uklizeného bytu a dali jsme se do práce, abychom to pomohli doladit k dokonalosti. Naše firma Praha čištění podlah  se dlouhodobě zabývá čištěním různých povrchů. Věnujeme se čištění čalounění, koberců pomocí metody čištění kotoučovým strojem. čištění podlah cena

Díky našim skvělým výsledkům jsme se tak mohli rozšířit i do zahraničí a i tam nabídnout našim zákazníkům jedny z nejkvalitnějších služeb na trhu. Stejně jako zákazníci v České republice jsou s našimi službami velice spokojení i v Rakousku, na Slovensku a Německu, kde je konkurence na trhu s čištěním výrazně větší. Zabýváme se i mytím oken a výloh, odstraňováním graffiti a plísní. Spektrum naší specializace je opravdu široké. Čistíme i koberce, ale také všechny jiné druhy podlah. Od dlažby, linolea, marmolea, betonové podlahy, lité podlahy nebo kameninové podlahy až po plovoucí podlahu. Naší poslední zákaznici jsme čistili podlahu v celém bytě, pomocí nejmodernější technologie, kterou je čištění kotoučovým strojem.

Používáme…

Renovace mramorových podlahPoužíváme tu nejkvalitnější čistící kosmetiku určenou speciálně pro profesionální užívání a aplikaci pomocí kotoučového stroje. Kotoučový stroj je vlastně věc, která z velké části zaručuje náš úspěch. Je to asi padesáti kilový stroj, který podlahu důkladně a do hloubky vyčistí. Nejdříve ze všeho, podlahy vydrhneme pomocí již zmíněné chemie, která je velice účinná, ale šetrná zároveň. Ta podlahu zbaví zažrané špíny, která v tomto případě byla docela značná. Byt byl sice pečlivě uklizený, ale šlo vidět, že se mu nikdy nedostalo profesionální péče. Potom jsme pomocí vysoce výkonného vysavače podlahu vykartáčovali, abychom mohli odstranit všechny nečistoty a přebytečnou vlhkost.

Posledním krokem bylo důkladné mytí, které podlahu zbavilo všech zbylých nežádoucích chemických látek a byla tak čistá, bez alergenů a zdravotně nezávadná. Když jsme skončili nemohla rodina ani věřit svým očím, že tohle je jejich stará podlaha. Celý byt to opravdu rozzářilo a vypadal teď ještě líp, než předtím. Těší nás spokojenost našich zákazníků a jejich úsměvy jsou pro nás největší odměnou. Spokojení zákazníci nás vždycky těší, protože víme, že jsme svou práci odvedli pořádně a že z ní má někdo upřímnou radost. A SERVIS LIPKA, s.r.o.