mytí oken ceníkPřed lety jsme společně s manželem řešili dilema, které mnozí dobře znají z vlastní zkušenosti. Manžel v dědickém řízení po rodičích získal starší rodinný dům a před námi vyvstala otázka, co s ním? Tehdy jsme byli ještě oba mladí, proto jsme ho chtěli rychle prodat a přestěhovat se do města. Jenže situaci od základu změnilo zjištění, že budeme mít miminko. Mytí a čištění oken Praha.mytí oken Praha 1

Zvážili jsme pečlivě všechna pro a proti, a již s chladnou hlavou jsme se rozhodli. Že zůstaneme – od té doby bydlíme ve zděděném domě po rodičích. Pravdou je, že předělat společné bydlení do podoby, kterou jsme si představovali, nebyla vůbec jednoduchá záležitost.

výškové mytí oken Praha 2 Nyní ovšem také chci zdůraznit, že přeměnou domu jsme v žádném případě nechtěli docílit pochybné moderní karikatury původního stavu. Takže mnohé se realizovalo složitěji – bylo zapotřebí více času a prostředků. K náročné, a přitom citlivé přeměně domu patřila bezesporu také okna.

Jednalo se o kastlová okna…

Jednalo se o kastlová okna, která byla neoddělitelnou součástí domu již při jeho výstavbě. Proto jakákoliv výměna za, nedej bože plastová, či jiný podobný typ nepřicházel v úvahu. Původní okna jsme nechali odborně zrenovovat, včetně výměny kování a nových nátěrů. Takže lze konstatovat, že jsme společně s domem již zažili ledacos.úklidové služby Praha

Po několika letech mi manžel jednoho dne naznačil, že by si okna zřejmě opět zasloužila nový nátěr. Nejednalo se vůbec o náhlé rozhodnutí, neboť náš dům stojí trochu bokem od ulice – na malé vyvýšenině a není prakticky chráněn okolními stavbami. Počasí mu proto dává poměrně dost zabrat a během času to na něm začíná být vidět.

Výškové mytí oken Praha 3 Sama jsem tušila, že tato věta bude brzy vyřčena, neboť okna čistím a myji výlučně já. Na stále více místech bylo patrné, že již barva dřevo dostatečně nechrání. A protože manžel velmi rád – čas od času – prezentuje své patriarchální postavení v rodině, velitelsky sdělil našim synům, že se bude natírat. Souhlasila jsem, neboť oba kluci jsou již ve věku hraničící s pubertou, takže jim přiměřená práce nemůže ublížit.

Je nutné také zároveň přiznat, že muž vše potřebné sám připravil – vyvěsil okna, zbavil je staré barvy, všechny plochy perfektně přetmelil a zabrousil. Takže společně se syny mohli začít s postupným natíráním. Kluci dostali od otce náležitou odbornou instruktáž, přiměřené technické vybavení a konečně se mohla trojice mých řemeslníků pustit do práce.Mytí světlíků Praha 4

Oba střapaté potomky…

Oba střapaté potomky to nejdříve docela bavilo – soustředěně, byť ještě s dětskou nejistotou natírali. Později se ovšem, bez konkrétního důvodu začali pošťuchovat a následně dohadovat. A když je otec nechal několik málo minut bez dozoru – nastoupila drsná strkanice.

Mytí světelných reklamZákonitě se musely dostavit následky klukovského souboje – stačilo jim k tomu několik málo desítek vteřin a skla mnoha oken byla najednou plná stříkanců. Dokonce jsem spatřila i rozlitou barvu a nevzhledné široké stopy po štětcích… Prostě hotová pohroma!

Snažila jsem se tu domáci bouři odvrátit a nějak ustát, ale kluci to jaksepatří slízli, až z toho byl manžel minimálně hodinu bez nálady. Nic naplat, okna se musela dát do pořádku i za této situace. Z vlastní zkušenosti jsem věděla, že nešetrné seškrabávání takových skvrn od barvy může sklo viditelně poškodit. Rýhy a škrábance, to by bylo to poslední, co bychom na našich oknech chtěli, aby zůstalo.Mytí a čištění log

Můj manžel, když se konečně trochu uklidnil, dostal vcelku dobrý a podnětný nápad – najdeme nějakou kvalitní a zkušenou úklidovou firmu, a necháme na jejích odbornících. Aby nám dali okna do pořádku. Jako žena mám sice pod palcem ekonomickou stránku naší rodiny. Ale vydávat další finanční částku zrovna na okna, která nás již stála tolik peněz a energie, se mi skutečně nechtělo. Na druhou stranu jsem, bohužel jinou možnost neviděla, neboť nechat okenní skla v tak zuboženém stavu nebylo možné.

Ne, nadarmo se neříká…

Mytí a čištění billboardůNe, nadarmo se neříká – kdo se bojí nesmí do lesa. Proto jsem si v naprostém klidu večer sedla k počítači a začala systematicky hledat nejlepšího kandidáta mezi úklidovými firmami. Přes obrovskou záplavu jmen a adres, bylo velmi obtížné najít tu správnou společnost. V konečném stádiu vyhledávání mne přece jen nejvíce oslovila úklidová společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o., mytí a čištění oken Praha. Důvod mé volby byl logický, a až po chvíli jsem si uvědomila, že vlastně i jednoduchý – jejich práci, odváděnou kvalitu a nabízené služby oceňovali lidé mnoha pozitivními ohlasy. A k mému milému překvapení, zde byly k dispozici rovněž velmi kladné reakce malých i velkých firem. Tato společnost měla také velice zdařilý a sympatický profil, navíc jejich služby nebyly prezentovány nepříjemným ani arogantně dokonalým způsobem.Mytí a čištění reklamních cedulí

Hned následujícího rána jsem do společnosti mytí oken Praha zavolala – věřte mi, opět se mi potvrdila záhadná existence šestého ženského smyslu… Naznačil mi to již samotný telefonát. Úroveň rozhovoru, přístup ke klientovi, nabízené služby i konečná podoba dohody byly na velmi vysokém a kvalitním stupni profesionality, takže se nám dokořán otevřela vlídná cesta k očekávání návštěvy zaměstnanců z A SRVIS LIPKA u nás doma.

Mytí a čištění reklamPracovníci byli skutečně dochvilní, takže s prací začali přesně dle dohody. Bylo poučné a zajímavé zároveň, sledovat tyto dva zkušené odborníky. Velmi rychle si rozdělili práci, vzájemně se doplňovali a každý z nich přesně věděl, jak efektivně a s obdivuhodnou zručností má svou činnost v daném okamžiku vykonávat.

Okna byla postupně zbavována stříkanců…

Okna byla postupně zbavována stříkanců, rozlité barvy, dramatických stop po štětcích, a všech těch ostatních omylech dvou nezkušených chlapců. Samozřejmě, že naši rozpačití a smutní viníci stáli v uctivé vzdálenosti a pozorně sledovali, jak je jednoduché natropit škodu, ale jak je potom obtížné ji napravit.Čištění solárních panelů

Ti dva pánové zkrátka měli svou práci, díky svým zručným rukám zcela pod kontrolou. Jen co okenní skla pečlivě vyčistili – pozor, bez jediného škrábance na skle – hned se pustili bez jakéhokoliv odkladu do mytí a leštění. Vlastně se nic zásadního nezměnilo, opět byla radost pohledět na jejich zručné a pečlivé počínání.

Mytí fotovoltaických panelůS údivem jsem sledovala, že při leštění nepoužívali vůbec žádných chemických leštidel. Každičkému umytému a vyčištěnému oknu vtiskli úžasný lesk pouhým využitím své vlastní síly a zručnosti – s pomocí kusu čisté bavlněné tkaniny. Hned jsem si v duchu řekla, že tuto pozoruhodnou metodu při nejbližší příležitosti vyzkouším.

Když jsem si – po jejich odchodu…

Když jsem si – po jejich odchodu – dala všechno dohromady, mohla jsem společně s manželem spokojeně konstatovat, že konečný výsledek je naprosto úchvatný. Je pochopitelné, že každá legrace něco stojí, ale rozhodně tato cena byla v naších očích více než výhodná, neboť představa, že by se nám podařilo okna poškrábat, či nedej bože, si pořezat prsty ostrou žiletkou, byla velmi hrozivá. Úklidová společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o., mytí a čištění oken Praha jednoduše zvládla celou, námi neočekávanou situaci, k naší naprosté spokojenosti.Mytí výškových budov

A můj manžel a otec? Potom všem měl velmi dobrý důvod našim synům vysvětlit několik životních pravd – například co znamená odvádět práci jako skutečný profesionál, či jak se má dbát na své dobré jméno a pověst. Právě proto vám rádi firmu A SERVIS LIPKA doporučujeme – určitě budete s jejich službami stejně tak spokojeni, jako my!