Ve firmě A SERVIS LIPKA, s.r.o. si zakládáme na co nejmodernějších technologiích, které dosahují těch nejlepších výsledků a stále se snažíme naše služby zdokonalovat, abychom našim zákazníkům poskytovali co nejlepší servis a kvalitu. Je proto zcela nepochopitelné, že stále většina úklidových firem může ještě nabízet svým zákazníkům „službu“ v podobě čištění koberců zastaralou a neúčinnou extrakční metodou. Tato technologie je dnes pouhým přežitek a naprosto nevhodná pro skutečně dokonalé a kvalitní vyčištění koberce. Vstříknutí chemie do koberce a rychlé odsátí v žádném případě nemůže zajistit kvalitní vyčištění koberců.

Kolik stojí čištění kobercůRecenze na čištění koberců

Používaná chemie není zdaleka tak kvalitní…

Používaná chemie není zdaleka tak kvalitní a nemá vůbec šanci působit v hluboké struktuře koberce. Neboť zde navíc zcela chybí pečlivé vpravení a rozkartáčování a proto po zaschnutí zůstávají nejen nevzhledné fleky, ale i nevábný tvar. Proto není divu, že se tato služba setkává s nemalým počtem nespokojených zákazníků. Podlehnou totiž nižší ceně, jenže poté jsou nespokojení a hledají nové alternativy k vyčištění jejich koberce. Proto tuto metodu nepoužíváme a spoléháme se na kotoučové strojové čištění, díky kterého při čištění koberců dosahujeme těch nejlepších výsledků. Díky rotačním kartáčům kotoučový stroj zapracovává aplikovanou značkovou a velmi účinnou kosmetiku do koberce tak dlouho. Dokud neodstraní veškeré i mnohaleté úporně do hloubky zašlapané nečistoty.

Profesionální čištění kobercůČím vyčistit koberec a zbavit ho chlupů

Metoda je sice časově, fyzicky i finančně náročnější. Ale za to dosahuje vynikajících výsledků. A to prakticky ve všech případech. Nedávno jsme navštívili kosmetický salon, kde jedna zaměstnankyně omylem znečistila světlý koberec zelenou pleťovou maskou. Zelenou skvrnu se jí nepovedlo z koberce odstranit, tak nás s kolegyněmi kontaktovala. Tlačil je čas, potřebovaly skrvnu vyčistit co nejdříve. Aby to nenarušovalo dobrou atmosféru prostoru, ale zároveň do konce týdne mělo plno a nechtěly žádnou z jejich klientek odvolávat. Což je pochopitelné, protože takové jednání je neprofesionální.

Pomocí čeho vyčistím z koberce alergenyKde nechat vyčistit koberce

Tak nás požádaly, zda by čištění mohlo probíhat…

Tak nás požádaly, zda by čištění mohlo probíhat ve večerních hodinách. Neměli jsme s tím žádný problém a přijeli k nim ve všedný den po zavírací době. Pomocí kotoučového stroje a naší kosmetice jsme jejich koberec vyčistili do poslední nečistot a dali mu opět jeho nový a nadýchaný vzhled. Nejprve jsme koberec vykartáčovali a zapracovali naši čisticí kosmetiku a poté jsme všechny nečistoty odsáli vysavačem. Tím jsme koberec zbavili nejen špíny, ale také všech bakterií, alergenů a roztočů. Majitelka kosmetického salonu s námi byla spokojená a my byli rádi, že jsme jim mohli pomoci vyřešit jejich problém. Čištění koberců Brno ceník.

Od koho si nechat vyčistit koberceČím vyčistit čalounění

Pomocí čeho dosáhneme, že bude čalounění vypadat jako nové