Naše firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. se v Praze specializuje na úklidové práce. Mezi služby ovšem patří i odstraňování graffitti a antigraffittová ochrana. Antigraffittový nátěr nebo nástřik se na Praze provádí za venkovních podmínek + 10o C. Toto lze nanést na jakýkoliv povrch včetně plastu. Jediná vyjímka jsou povrchy jako leštěné kovy, sklo a průhledný polykarbonát. Na hladké povrchy se nanáší nátěr nebo nástřik ve 3 vrstvách ale pokud je povrch nerovný, porézní nebo strukturovaný, tak  preferujeme 6 – 12 vrstev. Životnost antigraffittové ochrany je 4 – 6 let. Pokud jsou tyto povrchy následně poškozeny graffitti jsme schopni odstranit poškození 100%. Proto je lepší se chránit preventivně. Službu antigraffittového nátěru nebo odstranění graffitti řešíme téměř ihned po zaslání poptávky. Nejpozději však do 14- ti dnů.

 

Odstranění graffity beze stínů v Praze

Odstranění graffity beze stínů v Praze

 

Graffiti, tagy, spreje, polepy. Odstranění, antigraffiti ochrana Praha

Naše společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o. realizuje zakázky v oblasti odstraňování graffiti v Praze. Ve větších městech se mnohdy na nás obrací zákazníci, kteří mají pomalované fasády od sprejerů. Není však jednoduché graffiti odstranit. Není-li aplikována antigraffiti ochrana Praha, tak odstranění nebude se 100% úspěchem. Graffiti na nechráněných fasádách mohou proniknout hlubokou do struktury fasády a tak způsobit finančně náročné škody, které jsou přítěží pro naše zákazníky. Antigraffiti nátěr aplikujeme ve 3 – 12 vrstvách, podle hrubosti materiálu, z kterého se fasáda skládá. AGO je pololesklý lak a už víme, že i jeho viditelnost na fasádě může tyto umělce odradit, ví totiž, že jejich dílo na fasádě dlouho nevydrží a jdou si vyhlídnout jiný rajón. I přes velké množství legálních ploch, je výskyt graffiti čím dál větší. Ilegální plocha působí pro sprejery něco jako označení jejich rajónu, podpis že navštívil toto místo nebo to může pouze působit adrenalinově. Ale sprejeři si neuvědomují, jaké náklady jsou spojeny s odstraněním graffiti v Praze a následným opravení škod. Fasáda, na které se vyskytne graffiti, musí být důkladně očištěna a snažit se co nejvíc zeslabit viditelnost graffiti, po té fasádu přemalujeme tak, aby škody nebyly viditelné. Bohužel na fasády působí venkovní vlivy a není možné tak namíchat stejnou barvu fasády. Sluneční svit fasádu pomalu zesvětluje a v městech působí na fasádu také prach, vlhkost a městské spady. Rizikové je nechat svoji fasádu bez antigraffiti ochrany, může to způsobit vysoké finanční náklady, které souvisejí s opravami. Zejména u marmolitu, teraca, žuly, umělého kamene a dalších ušlechtilých materiálů, které mají hlubokou strukturu. Zde nadchází nová oprava těchto druhů fasád. Antigraffitový nátěr Praha se pohybuje u naší společnosti od 120,-/m2. Strukturované povrchy, na které se nanáší až 12 vrstev, vychází od 330,-/m3. A SERVIS LIPKA, s.r.o. poskytuje kvalitní služby i v jiných sférách úklidových služeb v Praze i v dalších městech ČR a to: Mytí oken a výloh Pardubice, odstranění plísní Pardubice, čištění a tepování koberců Pardubice strojovou metodou, mytí a voskování podlah Pardubice, po stavební úklid Pardubice, úklid po malířích a rekonstrukci Pardubice, pravidelný úklid v domácnosti a kanceláři Pardubice. Bližší popisy našich služeb naleznete na www.a-servislipka.cz.

 

Graffity a odstranění tagů v Praze

Graffity a odstranění tagů v Praze

 

Tryskání, pískování Praha. Odstranění graffiti, ochrana proti sprejům

Každá právnická či fyzická osoba, která se již setkala s problémem graffiti nebo tagů, musela řešit jejich odstranění na svém majetku. Z těchto zkušeností již vědí, že tyto vady na jejich majetku nelze dokonale vyčistit. Odstranění se většinou nepovede nebo se vyčistí jen částečně. Tomuto složitému řešení vzniklých problému lze předejít, pokud se na problematický povrch nanese antigraffiti ochrana Praha buď v podobě nátěru či nástřiku. Naše firma vám může provést nejenom tuto ochranu, ale zajistí Vám servis odstranění všech vyniklých problémů na Vašem majetku v podobě graffiti i podpisů pachatelů tzn. tagů po celou dobu její životnosti, která je od 4 do 6 let. Servis takto ošetřené plochy probíhá následovně. Pokud zjistíte vzniklý nežádoucí stav Vaší zdi, kontaktujete nás telefonickou formou nebo emailem na adresu centrala@a-servislipka.cz a naše firma přijede a odstraní Vám nežádoucí posprejované plochy v Praze s garancí od jednoho do maximálně 14 dnů od nahlášení škody. Klimatické podmínky musí splňovat parametry pro odstranění a ty jsou minimálně 10°C. Odstranění graffiti Praha bude kompletní a nezůstane na Vašem majetku žádná známka o dřívějším znečištění, zdarma bude obnovena nová vrstva antigraffiti systému. Kontaktujte naši firmu pro obdržení veškerých informací týkající se nanesení ochrany i na Vaši stěnu. Kontakt a veškeré informace naleznete na www.a-servislipka.cz. Nabízíme mnoho dalších služeb, které jsou v oblasti úklidových služeb velmi žádané, A SERVIS LIPKA, s.r.o. je profesionální úklidová služba nabízející i v dalších městech – Mytí oken a výloh Pardubice, odstranění plísní Pardubice, čištění a tepování koberců Pardubice strojovou metodou, mytí a voskování podlah Pardubice, po stavební úklid Pardubice, úklid po malířích a rekonstrukci Pardubice, pravidelný úklid v domácnosti a kanceláři Pardubice.

 

Kamenný pomník - odstranění graffity v Praze

Kamenný pomník – odstranění graffity v Praze

 

Anti – graffiti servis Praha. Odstranění, ochranné nátěry proti postříkáni spreji.

Zakázku, při které jsme v Praze odstraňovali grafity, očišťovali spodní sokl, zajišťovali výmalbu soklu fasádní barvou a nanesli antigraffitovou ochranu Praha, realizovali celkem tři naši zaměstnanci. Práce byla rozvržena do čtyř dnů. Na odstranění graffiti se spotřebovalo 18 kusů chemie, kterou na odstraňování graffiti Praha používáme a 0,2l chemie pro očištění soklu.

Realizaci zakázky jsme zahájili odstraňováním graffiti. Na graffity jsme nejprve nanesli odstraňovač graffitů a následně jsme chemii i s barvou graffiti smyli pomocí vody a vysokotlakého zařízení. Dále jsme podobným způsobem čistili spodní sokl, na který jsme nanesli čistící chemii, kterou jsme následně také umyli za použití vysokotlakého zařízení a vody. Další dny jsme prováděli výmalbu soklu fasádní barvou. Počasí nám moc nepřálo a tak jsem nanesení antigraffitové ochrany museli odložit do druhého dne. U hladkých povrchů antigraffitový nátěr nanášíme zpravidla ve 3 vrstvách. Důležité je podotknout, že jaký stav fasády natřeme antigraffitovým nátěrem, takový stav také zafixujeme. Pokud budou na fasádě například fleky, antigraffitový nátěr Praha je ještě více zvýrazní, proto je důležité provést i důkladné očištění povrchu před nanesením antigraffitové ochrany. U více savých a porézních materiálů jsme nuceni nanést mnohem více vrstev. V tomto případě se počet vrstev antigraffitového nátěru pohybuje v rozmezí 6 až 12 vrstev. Nejhůře se tímto nátěrem ošetřují povrchy z velmi silných strukturovaných materiálů, jako jsou povrchy z umělých kamenů, obkladů, atd. Zde doporučujeme nanést minimálně 9 vrstev antigraffitového nátěru. Zákazník byl s konečným výsledkem naší odvedené práce velmi spokojený.

 

Antigraffiti nátěr proti spreyerům Praha

Antigraffiti nátěr proti spreyerům Praha

 

Umytí, vyčištění výloh, oken i ve výškách. Fasády Praha

A SERVIS LIPKA zajišťuje mnoha významným zákazníkům důkladné vyčištění oken a výloh od nežádoucích nečistot a zajistíme tak kvalitní mytí oken, která jsou běžně znečištěna, i vyčištění oken, které se potýkají s velmi silným znečištěním. Po rekonstrukci budovy, stavebních úpravách, malířích či řemeslnících se často objevují zatvrdlé nečistoty na skleněných plochách, které odstraňujeme korundovými žiletkami. Naším týmem profesionálních zaměstnanců zajistíme kvalitu a preciznost provedení služeb mytí oken a výloh Praha. Zaměstnanci naší společnosti jsou odborně proškoleni a na tuto práci mytí oken a jiných prosklených ploch, jsou dobře a profesionálně vybaveni. Mytí oken zajišťujeme jednak servisně, což znamená v pravidelných a opakujících se intervalech – 1x za 30 dní z exteriéru a 1x za 90 dní z interiéru a také jako jednorázové či nárazové umytí oken a výloh, které využívají především zákazníci z domácí sféry a nebo zákazníci, kteří potřebují z okna odstranit nečistoty, které vznikly z důvodu rekonstrukce a stavebních akcí. Ve výškách pracujeme s horolezeckou a speleologickou technikou, hydraulickým ramenem a vysokozdvižnou plošinou, kterou využíváme bezpečně s příslušným proškolením dle nařízení vlády podle § 134a odst.2 a podle § 134 c odst.2 zákona č.65/1965 Sb, zák. práce ve znění zákona č.155/2000 Sb, o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci na pracovišti s nebezpečím pádu z výšky nebo do volné hloubky. Díky této technice zajistíme mytí oken na těžko přístupných místech a na oknech, které se nachází vysoko nad zemí. Celková služba mytí oken a výloh zahrnuje mytí rámů, parapetů a odstraňujeme pavučiny, následně je okno či jiná prosklená plocha odmaštěna a umyta čistým rozmývákem. Následně necháme okna proschnout a vyleštíme je čistou suchou 100% bavlněnou plenou, tento trik nazýváme trikem suchého leštění. Znamená to, že nepoužijeme žádná leštidla, jelikož jsou po použití leštidel okna dříve znečištěna. Poskytujeme vám precizní provedení služeb z oblasti úklidu, které naleznete v bližším popisu na našem webu – čištění koberců strojovou metodou, denní a pravidelný úklid domu, bytu, vily, rezidence, kanceláře či firmy, úklid po stavbě a jiných rekonstrukčních činnostech, úklidy po malířích a řemeslnících, čištění markýz a žaluzií, odstranění graffiti a nanesení antigraffiti ochrany, čištění podlah strojovou metodou, voskování podlah, odstranění plísní technologií LSG Praha.

 

Mytí rozsáhlých výloh po obchodních centrech v Praze

Mytí rozsáhlých výloh po obchodních centrech v Praze

 

Výškové práce Praha. Mytí, čištění fasád, oken, výloh, skleněných ploch.

Naše firma s dlouholetou tradicí, která se nazývá A SERVIS LIPKA, s.r.o., zajišťuje svým zákazníkům důkladné mytí oken a výloh Praha od nežádoucích nečistot a zajistíme tak kvalitní mytí oken, která nejsou pouze běžně znečištěna, ale i vyčištění oken, které se potýkají s velmi silným znečištěním. Po rekonstrukci budovy, stavebních úpravách, malířích či řemeslnících, se vyskytují zatvrdlé nečistoty na skleněných plochách a takové nečistoty odstraňujeme korundovými žiletkami s 10 cm dlouhou plochou. Zákazníkům nabízíme spoustu profesionálních zaměstnanců, kteří zajistí kvalitu a preciznost provedení služeb mytí oken a výloh. Naši profesionální pracovníci jsou odborně proškoleni a na tuto práci mytí oken a jiných prosklených ploch, jsou dobře vybaveni bezpečnými a kvalitními pomůckami. Tyto služby provádíme servisně, to znamená v pravidelných a opakujících se intervalech – 1x za 30 dní z exteriéru a 1x za 90 dní z interiéru anebo jako jednorázové či nárazové umytí oken a výloh, které uvítají především zákazníci z domácí sféry a nebo zákazníci, kteří potřebují z okna odstranit nečistoty z důvodu rekonstrukce a stavebních akcí. Při mytí a čištění fasád, oken, výloh jako výškové práce Praha spolupracujeme s horolezeckou a speleologickou technikou, hydraulickým ramenem a vysokozdvižnou plošinou. Veškerou tuto techniku využíváme bezpečně s příslušným proškolením od lektorů dle nařízení vlády podle § 134a odst.2 a podle § 134 c odst.2 zákona č.65/1965 Sb, zák. práce ve znění zákona č.155/2000 Sb, o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci na pracovišti s nebezpečím pádu z výšky nebo do volné hloubky. Celková služba mytí oken a výloh zahrnuje mytí rámů, parapetů a odstraňujeme pavučiny, následně je okno či jiná prosklená plocha odmaštěna a umyta čistým rozmývákem, po tomto procesu necháme okna proschnout a vyleštíme je čistou suchou 100% bavlněnou plenou, tuto metodu nazýváme trikem suchého leštění. Při této metodě nepoužijeme žádná leštidla, protože leštidla okna dříve znečistí. A SERVIS LIPKA, s.r.o. z oblasti úklidu nabízí mnoho jiných služeb, které naleznete v bližším popisu na našem webu – čištění koberců strojovou metodou, denní a pravidelný úklid domu, bytu, vily, rezidence, kanceláře či firmy, úklid po stavbě a jiných rekonstrukčních činnostech, úklidy po malířích a řemeslnících, čištění markýz a žaluzií, odstranění graffiti a nanesení antigraffiti ochrany, čištění podlah strojovou metodou, voskování podlah, odstranění plísní technologií LSG. www.a-servislipka.cz

 

Mytí nepřístupných oken horolezeckou technikou v Praze

Mytí nepřístupných oken horolezeckou technikou v Praze

 

Nano nátěr impregnace, mytí oken, čištění koberců Praha

A SERVIS LIPKA, s.r.o. se divizí čištění a tepování koberců v Praze zabývá mnoho let a vyzkoušeli jsme snad všechny metody, které tato oblast zahrnuje. Mnoho firem nabízí extrakční metodu, tuto metodu jsme realizovali také, ale mnohdy se na nás zákazníci obraceli s reklamacemi, kdy se stalo, že tato metoda koberec nenávratně poškodila. Námi odzkoušená metoda, která je zatím na trhu nejlepší, je metoda strojová. Strojovou metodu čištění koberců Praha nabízíme za 27,-/m2, ale oproti extrakční metodě čištění koberců Praha, je zde fáze kartáčování, která zajistí, aby nezůstaly na koberci fleky a veškeré nečistoty byly odstraněny. Ke strojové metodě využíváme chemii BOSCH RTS – tato chemie je dezinfekční a navazuje na sebe nečistoty z hloubky vláken koberce. Chemii, po chvilce působení, rozkartáčujeme kotoučovým strojem tak, až nám vznikne hustá pěna. Zatvrdlé nečistoty je potřeba kartáčovat důkladněji, nemusíte mít obavy o poškození vláken koberce. Kotoučový stroj má 12 cm dlouhé jemné štětinky, které se chovají velmi šetrně. Po tomto zákroku s kotoučovým strojem GHIBLI, odstraníme vykartáčované nečistoty a vlhkost vysoce výkonným třímotorovým vysavačem AS59. Je-li koberec na vysoce frekventovaném místě, je nutné, aby bylo o koberec častěji pečováno. Minimálně jednou do roka doporučujeme takto využívané koberce nechat čistit strojovou metodou. Koberce čistíme takřka všude – čištění koberců v kanceláři, čištění koberců v kanceláři v nemocnici, čištění koberců v kanceláři v restauraci, čištění koberců v kanceláři v klubu, čištění koberců v kanceláři v domácnosti, aj. Poskytujeme dále tyto služby – Mytí oken Hradec Králové, mytí výloh Hradec Králové, mytí žaluzií a markýz Hradec Králové, aplikace nano impregnačního nátěru skla, oken GLP Hradec Králové, odstranění plísní Hradec Králové, nátěr proti plísním Hradec Králové, pravidelný úklid v bytě / v kanceláři Hradec Králové, odstranění graffiti Hradec Králové, aplikace AGN – antigraffiti nátěr / nástřik Hradec Králové, mytí a voskování podlah strojovou metodou Hradec Králové aj. www.a-servislipka.cz

 

Hloubkové čištění koberců, tepování Praha

Hloubkové čištění koberců, tepování Praha

 

Renovace podlah Praha. Strojové čištění, impregnace a voskování

Dne 22. června byla zrealizována zakázka, která se týkala odborného chemického a strojového čištění podlah v Praze. Práci vykonávali dva naši zaměstnanci a trvala celkem         2 hodiny (8:00 – 10:00).

Při strojovém čištění a mytí podlahy jsme se snažili vyčistit podlahu, která byla znečištěna od vývojové chemie. Stáří tohoto znečištění se odhadovalo zhruba na 50 let. Od vývojové chemie bylo na podlaze opravdu silné znečištění (velké fleky). Vyčištění podlahy jsme zajistili strojovou metodou, čištění podlah za použití kotoučového stroje, na který je možné použít nástavec tzv. držák padů nebo ještě ostřejší kartáč tinex. Při strojovém čištění podlahy je důležité správně zvolit čistící chemii. Na všechna generální a hloubkové čištění používáme vždy zásaditou chemii. Pouze na úklid po stavebních činnostech a rekonstrukcích využíváme kyselou čistící chemii, která důkladně odstraní všechny vápenaté a cementové závoje, zbytky stavebních nečistot a povlaků z podlah. Zpravidla si poradí i s takovými léta zašlými fleky. Pro jiné strojové vyčištění podlahy se tato kyselá chemie nehodí, jelikož je velmi agresivní a citlivé podlahy může poškodit. Úspěšnost s vyčištěním takovéhoto znečištění podlahy na této zakázce bylo pouze na 50%. Zákazník byl zklamán, jelikož musel hledat další způsob řešení. Vyčistit tuto podlahu nešlo ani kotoučovým strojem s kartáčem tinex a silnou čistící chemii od Flore chemie. Evidentně žádná jiná čistící technika zde již nebude úspěšná. Z důvodů neúspěšnosti s vyčištěním byla zákazníkovi snížena cena za provedenou práci.

 

Generální renovace podlahy v Praze

Generální renovace podlahy v Praze

 

Strojové čištění podalah po rekonstrukci Praha

Strojové čištění podalah po rekonstrukci Praha

 

U níže uvedených adres jsme zajišťovali podrobný finanční návrh nebo jsme realizovali zakázky:

U vinných sklepů 5, 104 00 Praha-Vysočany, Praha 9 … Klapkova 78, 182 00 Praha-Kobylysy, Praha 8 … Vodičkova 3, 120 00 Praha-Nové Město, Praha 2 … Mírová 362, 103 00 Praha-Kolovraty, Praha 10 … Ve stráni 242, 251 66 Senohraby … Hvozdíková 17, 106 00 Praha-Záběhlice, Praha 10 … Božanovská 1609, 193 00 Praha-Xaverov, Praha 9 … Beaufortova 744, 156 00 Praha- Zbraslav, Praha 5 … Bezdrevská 547, 198 00 Praha-Hostavice, Praha 14 … Klamovka 2049, 150 00 Praha-Košíře, Praha 5 … U starého hřbitova 4, 110 00 Praha-Josefov, Praha 1 … Průběžná 202, 251 67 Pyšely … Antala Staška 78, 140 00 Praha-Krč, Praha 4 … Čelakovická 307, 250 87 Mochov … Nad hradním potokem 33, 162 00 Praha-Veleslavín, Praha 6 … Ke kinu 5, 182 00 Praha-Ďáblice, Praha 8 … Wolkerova 416, 250 90 Jirny … Branišovská 14, 143 00 Praha-Točná, Praha 12 … K Radonicům 1, 190 15 Praha-Satalice, Praha 9 … Břetislavova, 285 06 Sázava … Záběhlická 44, 106 00 Praha-Záběhlice, Praha 10 … Čakovická 63, 190 00 Praha-Prosek, Praha 9 … Vyskočilova 3, 140 21 Praha-Michle, Praha 4 … Březová 461, 251 63 Strančice … Božanovská 97, 193 00 Praha- Svépravice, Praha 20 … Vestecká 114, 252 42 Vestec … Ke dvoru 4, 160 00 Praha-Vokovice, Praha 6 … Klínecká 2, 152 00 Praha-Zlíchov, Praha 5 … Na Jezerce 1449, 140 00 Praha – Nusle, Praha 4 … Borová 550, 252 43 Průhonice … Kpt. Jaroše 29, 690 02 Břeclav … Javorová 24, 695 01 Hodonín … Pekařská 84, 691 44 Lednice … Slovácká 541, 691 44 Lednice … Budovatelská 72, 696 01 Rohatec … Nám. 15.dubna 1094, 696 03 Dubňany … Josefovské chalupy 382, 691 55 Moravská Nová Ves … Lipová 56, 691 02 Velké Bílovice … Nová 592, 696 62 Strážnice … Jana Černého 821, 691 55 Moravská Nová Ves …Očovská 24, 695 01 Hodonín … Bzenecká 1542, 696 62 Strážnice … Cihelny 30, 696 01 Rohatec … Nám. 15.dubna 1096, 696 03 Dubňany … Žižkovská 24, 691 02 Velké Bílovice … Komenského 220, 685 01 Bučovice … Za Kasárnami 3353, 690 02 Břeclav … Pavlovská 45, 692 01 Mikulov … Sadová 907, 691 42 Valtice … Rybáře 45, 691 65 Podivín … Malá Strana 205, 691 42 Valtice … Republikánské obrany 24, 692 01 Mikulov … Janův hrad 353, 691 45 Podivín … Na Vyhlídce 931, 685 01 Bučovice … Úvozní 44/31, 735 31 Bohumín … U Křížů 51/740, 736 01 Havířov … Seifertova 763/24, 739 61 Třinec … Wolkerova 306/230, 735 81 Bohumín …U Zborůvky 43/20, 736 01 Havířov … Marušky Kudeříkové 51/467, 736 01 Havířov … U Potoka 36/65, 735 03 Karviná … Úzká 38/571, 737 01 Český Těšín … U Bažantnice 44/75, 735 06 Karviná …   V Poli 112/721, 735 14 Orlová … Žákovská 48/67, 736 01 Havířov … U Haldy 189/62, 735 14 Orlová … Úvozní 42/750, 735 31 Bohumín … Langrova 42/87, 722 00 Ostrava-Třebovice … Alšovo náměstí 51/74, 708 00 Ostrava …Bolkova 49/65, 715 00 Ostrava-Michálkovice … Bezručův sad 42/65, 702 00 Ostrava-Moravská Ostrava a Přívoz … Hladnovská 146/78, 712 00 Ostrava-Slezská Ostrava …26. dubna 149/65, 725 27 Ostrava-Plesná … Bartošova 55/21, 709 00 Ostrava-Nová Ves … Gen. Sochora 52/62, 708 00 Ostrava-Poruba … Balbínova 49/32, 725 29 Ostrava-Petřkovice … Aloise Parmy 49/54, 725 25 Ostrava-Polanka nad Odrou … Buková 51/21, 724 00 Ostrava-Proskovice … Syllabova 51/47, 703 00 Ostrava-jih … Slezská 55/62, 700 30 Ostrava … U Studia 51/65, 700 30 Ostrava … Ahepjukova 42/522, Moravská Ostrava, 702 00 Ostrava … Terezy Novákové 47/65, 702 00 Ostrava … Aloise Gavlase 42/61, 700 30 Ostrava … Aloise Gavlase 41/62, 700 30 Ostrava-Dubina, Ostrava-jih … Dolní louky 34, 635 00 Brno-Brno-Kníničky … Blanenská 27, 621 00 Brno-Jehnice … Černá 24, 621 00 Brno-Brno-Ivanovice … Cejl 64, 602 00 Brno-Brno-střed … Mlaty 27, 642 00 Brno-Brno-Bosonohy … Slatinská 24, 636 00 Brno-Židenice … Dlážděná 30, 641 00 Brno – Žebětín … Minská 125, 616 00 Brno-Žabovřesky … Velkopavlovická 43, 628 00 Brno-Vinohrady … Tuřanská 71, 620 00 Brno-Tuřany … Králova 1760, 666 01 Tišnov … Husova 27, 664 51 Šlapanice … U hřiště 39, 625 00 Brno-Starý Lískovec … Útěchovská 23, 644 00 Brno-Soběšice … Budínská 24, 627 00 Brno-Slatina … Kořenského 41, 621 00 Brno-Řečkovice … Moravanská 114, 619 00 Brno-jih, Brno-Přízřenice … Veletržní 37, 603 00 Brno-Pisárky … Fryčajova 43, 614 00 Brno-Obřany … Oblá 95, 634 00 Brno-Nový Lískovec … Žitná 48, 664 48 Brno – Moravany … Obřanská 150, 614 00 Brno-Maloměřice … Zahradní 71, 628 00 Brno-Líšeň … Mezi brahy 11, 747 06 Opava … Dukelská 5, 748 01 Hlučín … Ke koupališti 4, 747 06 Opava … Mánesova 2, 748 01 Hlučín … Kostelní 13, 747 21 Kravaře … Lomená 15, 747 06 Opava … Julia Fučíka 198, 795 01 Rýmarov … Květná 5, 748 01 Hlučín … Okružní 3, 792 01 Bruntál … Roketská 51/624, 751 02 Troubky … Jiráskova 131/48, 751 01 Tovačov … Gorkého 49/562, 796 07 Držovice … Eduarda Světlíka 1225/18, 768 24 Hulín … Ratiboř 339/595, 756 21 Ratiboř … Jablůnka 215/32, 756 23 Jablůnka …Kollárova 78/854, 767 01 Kroměříž … Babice 405/33, 687 03 Babice … Modrá 160/284, 68706 Velehrad … Peřinova 43/96, 779 00 Olomouc … Velký Újezd 42/255, 783 55 Velký Újezd … Náměstí Dr. M. Tyrše 32/69, 751 17 Horní Moštěnice … Liptál 204/222, 756 31 Liptál … Mlýnská 32/98, 683 23 Ivanovice na Hané … Trnava 270/333, 763 18 Trnava … Zahradní 731/46, 398 11 Protivín … Rudolfova 1158/57, 383 01 Prachatice … Štefanikova 853/41, 374 01 Trhové Sviny … Masarykova 42/51, 373 41 Hluboká nad Vltavou … Dubné 24/122, 373 84 Dubné … Žižkovo nám. 82/25, 373 12 Borovany … Kosova 2901/416, 390 02 Tábor … Jindřichohradecká 61/917, 391 81 Veselí nad Lužnicí … Strahovská 305/15, 382 32 Velešín … Jiráskova 369/64, 373 82 Včelná … Velké náměstí 35/62, 397 01 Písek … Zahradní 75/246, 251 63 Strančice … Palackého náměstí 95/256, 386 01 Strakonice … Palackého 22/41, 392 01 Soběslav … Římov 207/44, 373 24 Římov …Třeboňská 281/24, 378 16 Lomnice nad Lužnicí … Nová 22/412, 373 72 Lišov … Náměstí 98/12, 373 11 Ledenice … Budějovická 54/62, 382 03 Křemže … Linecká 786/124, 382 41 Kaplice … 9. května 221/412, 377 01 Jindřichův Hradec … Chvalšinská 175/12, 381 01 Český Krumlov … Pražská tř. 121/32, 370 10 České Budějovice … nám. Svobody 32/535, 389 01 Vodňany … Táboritská 1154/43, 379 01 Třeboň … Křižíkova 1392, 738 01 Frýdek-Místek …Šustaly 28, 742 21 Kopřivnice … Jiráskova 33, 741 01 Nový Jičín … Palackého 640, 742 58 Příbor … Butovická 70, 742 13 Studénka … Pod Stínadly 1250, 757 01 Valašské Meziříčí … Gruntovní 850, 739 44 Brušperk … Pod Bílou horou 90, 742 21 Kopřivnice … Myslbekova 24, 741 01 Nový Jičín … Ostravská 545, 742 58 Příbor … Lidická 778, 742 13 Studénka … Nerudova 38, 757 01 Valašské Meziříčí … Lesní 1195, 744 01 Frenštát pod Radhoštem … K dolům 182, 739 42 Frýdek-Místek … Oderská 285, 742 47 Hladké Životice … Obránců Míru 25, 742 21 Kopřivnice … Slezská 27, 741 01 Nový Jičín … Potoční 29, 742 35 Odry …Poláškova 208, 757 01 Valašské Meziříčí … Palkovická 564, 738 01 Frýdek-Místek … Noremská 408, 739 11 Frýdlant nad Ostravicí … Kopaná 644, 744 01 Frenštát pod Radhoštem … Masarykova 374, 742 45 Fulnek … Martinská čtvrť 1811, 744 01 Frenštát pod Radhoštem … Křovická 274/65, 518 01 Dobruška … Pardubická 348/95, 53401 Holice … Levá 1247/98, 277 11 Neratovice …Husova 321/65, 506 01 Jičín … Dubská 776/51, 272 03 Kladno … třída Edvarda Beneše 65/51, 500 12 Hradec Králové … Pražská 28/65, 503 51 Chlumec nad Cidlinou … Dolecká 122/621, 551 01 Jaroměř … Palackého 135/41, 28903 Městec Králové … Dukelská 1102/655, 293 01 Mladá Boleslav … Běloveská 953/41, 547 01 Náchod … Leštinská 448/65, 549 01 Nové Město nad Metují … Jana Žižky 689/54, 504 01 Nový Bydžov … Mírová 1481/45, 516 01 Rychnov nad Kněžnou … Šnajdrova 22/621, 50353 Smidary … Gen. Govorova 588/64, 50303 Smiřice … Pivovarská 48/54, 289 22 Lysá nad Labem … Pražská 25/654, 276 01 Mělník … Bezručova 3, 743 01 Bílovec … Antonína Vaška 76, 747 92 Háj ve Slezsku … Ostravská 51, 748 01 Hlučín … Krašická 7, 720 00 Ostrava-Hrabová … Družební 76, 725 26 Ostrava-Krásné Pole … Ostravská 27, 747 70 Opava-Komárov … Čs. armády 13, 767 01 Kroměříž … Karla Svobody 4, 725 27 Ostrava-Plesná … Ke koupališti 1, 747 06 Opava … Průkopnická 16, 747 20 Vřesina … Dubová 780, 747 27 Kobeřice … Sokolovská 1, 747 23 Bolatice … U Náhonu 3, 747 21 Kravaře … Hradská 499, 74764 Velká Polom … Lípová 327, 747 69 Pustá Polom … Slavkovská 300, 747 81 Otice … Žižkova 509, 747 41 Hradec nad Moravicí … Skřipov 45, 747 45 Skřipov … Lidická 609, 749 01 Vítkov … Dělnická 1, 748 01 Hlučín … Holečkova 5, 747 06 Opava … Dlouhoveská 18, 748 01 Hlučín … Ke koupališti 1, 747 06 Opava … Bochenkova 12, 746 01 Opava … Komenského 3, 792 01 Bruntál … Jarní 12, 748 01 Hlučín … Floriánská 7, 747 21 Kravaře … Joži Davida 18, 747 06 Opava … Hornoměstská 65, 795 01 Rýmarov … Polní 3, 250 01 Brandýs nad Labem-Stará Boleslav … Chrudimská 1701, 286 01 Čáslav … Litomyšlská 1374, 560 02 Česká Třebová … K Dolánkám 982, 282 01 Český Brod … Kaštanová 108, 251 01 Dobřejovice … Topolská 690, 537 05 Chrudim … Budovatelů 320, 533 12 Chvaletice … Žižkova 137, 533 12 Chvaletice … Fantova 340, 281 66 Jevany … Haškova 248, 250 90 Jirny … Benešova 167, 280 02 Kolín … Lázeňská 65, 281 63 Kostelec nad Černými lesy … Na bahnech 37, 289 21 Kostomlaty nad Labem … Kontryhelová 374, 250 84 Květnice … Kremnická 907, 284 01 Kutná Hora … Kaštanová 670, 289 24 Milovice … Ladova 818, 251 64 Mnichovice … Na Dolejšku 3, 250 87 Mochov … Polní 145, 251 62 Mukařov … Mochovská 316, 250 81 Nehvizdy … Orlice 126, 561 51 Letohrad … Jurije Gagarina 1978, 288 02 Nymburk … K Blahobytu 2498, 530 02 Pardubice-Pardubice V … Palachova 40, 290 01 Poděbrady … K Návsi 33, 251 01 Popovičky … Jitrocelová 769, 252 43 Průhonice … K Zátiší 373, 251 67 Pyšely …28. října 1486, 535 01 Přelouč … Lipanská 7, 251 01 Říčany … Kostelní 254, 289 12 Sadská … Pardubická 14, 533 04 Sezemice … Tyršova 698, 538 21 Slatiňany … Na Rafandě 13, 250 82 Tuklaty … Lipská 990, 517 21 Týniště nad Orlicí … Mírové náměstí 7, 562 01 Ústí nad Orlicí … Jungmannova 815, 250 82 Úvaly … Mníšek 610, 517 41 Vamberk … Luční 335, 252 42 Vestec … Luční 80, 251 63 Všestary … Na Poštolce 221, 281 63 Vyžlovka … Kmochova 9, 250 91 Zeleneč … U Koupaliště 1360, 564 01 Žamberk … Na Burse 593, Benátky nad Jizerou II, 294 71 Benátky nad Jizerou … Rumunská 33, 250 88 Čelákovice … Žižkova 408/99, 586 01 Jihlava … Křivánkovo náměstí 122/66, 641 00 Brno – Žebětín … Legionářská 528/89, 664 34 Kuřim … Šafaříkova 1361/56, 676 02 Moravské Budějovice … Valdštejnská 92/295, 588 32 Brtnice … Jiráskova 572/56, 664 11 Zbýšov … Sklářská 907/66, 665 01 Rosice … Růžová 221/83, 672 01 Moravský Krumlov … Janáčkova 348/93, 666 01 Tišnov … náměstí Míru 62/286, 675 26 Želetava … Žižkova 288/52, 591 31 Žďár nad Sázavou … Zákostelní 672/110, 67555 Hrotovice … Havlíčkova 468/74, 671 72 Miroslav … Ve Sboru 1597/69, 664 91 Ivančice … Bartuškova 761/61, 674 01 Třebíč … Na Hrázi 139/88, 588 56 Jihlava-Telč … Třebíčská 1611/111, 594 01 Velké Meziříčí … Meziříčská 606/57, 594 51 Křižanov … Pražská 698/79B, 642 00 Brno – Bosonohy … Poříčí 1053/115, 691 23 Pohořelice … Střední 62/71, 664 48 Brno – Moravany … Nad Kralickým kopcem 368/89, 675 71 Náměšť nad Oslavou … Hrnčířská 178/63, 595 01 Velká Bíteš … Bezová 51/47, 723 00 Ostrava-Martinov … Ivana Sekaniny 50/74, 708 00 Ostrava-Poruba … Českobratrská 70/95, 702 00 Ostrava-Moravská Ostrava a Přívoz …Adamusova 52/65, 700 30 Ostrava-Ostrava-jih … Divišova 45/65, 711 00 Ostrava-Slezská Ostrava … Bajgarova 56/92, 725 26 Ostrava-Krásné Pole … Bezová 49/64, 723 00 Ostrava-Martinov … Božetěchova 45/54, 720 00 Ostrava-Hrabová … Čapkova 60/44, 716 00 Ostrava-Radvanice a Bartovice … Červenkova 52/62, 710 00 Ostrava-Slezská Ostrava … Březová 50/21, 717 00 Ostrava-Radvanice a Bartovice … Alberta Kučery 54/74, 700 30 Ostrava- Dubina u Ostravy … Dlážděná 49/74, 725 28 Ostrava-Hošťálkovice … Bělská 56/42, 720 00 Ostrava-Hrabová … Dvouletky 94/42, 700 30 Ostrava-Hrabůvka, Ostrava-jih … Gen. Svobody 726/65, 742 83 Klimkovice … Grmelova 47/62, 709 00 Ostrava-Mariánské Hory a Hulváky … Bosákova 49/62, 724 00 Ostrava-Stará Bělá …