Úklidová společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o. se orientuje na trhu již přes 20 let. Za dlouholetou praxi po celé České republice, Slovensku, Rakousku a Německu jsme dospěli k nejúčinnějšímu způsobu jak dokonale vyčistit jakkoliv silně znečištěný koberec. Naši odborně vyškolení pracovníci odvádějí v Praze 4 svou práci vždy se 100% výsledkem. Čistíme strojovou metodou pomocí kotoučových strojů s rotačními kartáči. Kartáče jemně vpracují vysoce účinnou chemii Bosch RTS do struktury koberce a poté, co tekutina zapůsobí, tak se odsaje vysokotlakým 3-motorovým vysavačem. Takto vyčistíme jakkoliv znečištěný koberec. Zásadně nepoužíváme na Praze 4 metodu extrakční, jelikož není tak účinná a nemáme s ní dobré zkušenosti.

Dezinfekční, hloubkové čištění čalounění koberců Praha

Jednou z úklidových služeb, která je nabízena společností A SERVIS LIPKA, s.r.o. je i čištění koberců strojovou metodou. Za dlouhou dobu působnosti na trhu máme mnoho zákazníků nejen ve firemní sféře, ale také v domácnostech, což znamená, že se přizpůsobujeme požadavkům zákazníka. Čištění koberců provádíme i pro mnohé instituce, úřady či developery. V těchto případech je velice důležité, aby vyčištění bylo kvalitní, zároveň však co nejrychleji provedené. U mnoha takových zákazníků je nezbytné, aby provozovna mohla druhý den bez problémů pokračovat ve svém běžném provozu, proto fungujeme flexibilně a pokud je třeba, tak i ve skupinách. Díky týmové práci nemáme problém vyčistit strojovou metodou ani kobercové plochy s velkou rozlohou. Strojové čištění koberců realizujeme pomocí kotoučového stroje GHIBLI, vysoce výkonného třímotorového vysavače a kvalitního přípravku BOSCH RTS. Chemie, kterou používáme, zajistí mimo jiné důkladné vydezinfikování koberce – necháme ji několik minut působit a ona naváže nečistoty ukrývající se ve struktuře koberce. Po dostatečně dlouhém působení chemie je koberec dále podroben generálnímu kartáčování kotoučovým strojem, kterým z chemie a nečistot utvoříme pěnu. Pěnu s nečistotami a vlhkost odstraníme vysoce výkonným vysavačem AS59 s úzkou štěrbinovou hubicí. Náš způsob čištění koberců považujeme za nejdokonalejší a nejspolehlivější na trhu. Díky naší zkušenosti z dřívějška s jinými metodami víme, že žádná jiná metoda nevyčistí koberce tak spolehlivě, jako naše strojová. Levnější metody zaostávají především v absenci mechanického procesu kartáčování. Při této absenci je výsledkem to, že se po zaschnutí koberce objevují na koberci fleky a mapy, které je pak složité znovu odstranit. Tyto problémy vykazovala především extrakční metoda, u které kromě absence mechanického procesu kartáčování je voda spolu s chemií pouze vstříknuta do koberce, a velmi rychle následně odsáta, chemie tedy působí příliš krátce na to, aby dokázala dokonale rozpustit nečistoty. Také je důležité říci, že při absenci mechanického kartáčování nejsou nečistoty odstraněny ze struktury koberce, ale pouze rozpuštěny, což má za následek vznik zmíněných map a fleků. Naše společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o. provádí svoji strojovou metodu čištění koberců za cenu 27,-/m2. Strojovou metodou jsme dokázali našim klientům důkladně vyčistit již mnoho koberců. Naší strojovou metodou jsme získali již mnoho spokojených zákazníků, kteří si u nás tuto službu objednávají opakovaně či servisně. Vyzkoušejte i vy naší spolehlivou metodu, která vašemu koberci znovu navrátí život a barvy.

 

Strojové čištění koberců Praha

Strojové čištění koberců Praha

 

Plísně, řasy, mechy odstranění a nátěr proti plísním Praha

A SERVIS LIPKA, s.r.o. se zaměřuje na mnoho dalších úklidových služeb. V divizi nabízených služeb máme například mytí oken a výloh bez použití leštidel a stěrkovou metodou, které zajistí dlouhodobý lesk a čistotu vašich oken a výloh – mytí zajišťujeme i ve výškách za pomoci bezpečné techniky. Práce ve výškách provádíme včetně splnění veškerých zaškolení, které jsou nutné pro výkon těchto prací dle nařízení vlády podle § 134 odst. 2 a podle § 134 c odst. 2 zákona č. 65/1965 Sb. zák. pr. ve znění zákona č. 155/2000 Sb. o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci na pracovišti s nebezpečím pádů z výšky nebo do volné hloubky. Tým pracovníků proškolený k mytí ve výškách zajistí službu čištění markýz a žaluzií a následnou impregnaci markýz. Impregnací markýz zajistíme, že se do jejich struktury nedostanou agresivní městské spady, čímž eliminujeme nutnost markýzu často čistit. Její čištění je s impregnací jednodušší. Provozujeme důkladné čištění podlah strojovou metodou, renovace podlah a krystalizaci podlah. U vyčištěných či nových podlah zajistíme zavoskování podlahy průmyslovým polymerem, který chrání vaši podlahu před poškozením, a také zajistí lepší údržbu podlahy až to po dobu 1 roku. Po uplynutí této životnosti provedeme odstranění vosku a naneseme nový s novou životností. Zařizujeme i po-stavební úklid, po-rekonstrukční úklid, úklid po malířích a zednících. V případě, že se na vaší fasádě objevilo graffiti, jsme rovněž specialisté na kvalitní odstranění graffiti a aplikaci antigraffiti ochrany se 100% účinkem, díky které je odstranění graffiti z vaší fasády jednoduché. Nanášení antigraffiti nátěru a antigraffiti nástřiku provádíme za bezkonkurenční cenu od 120,- /m2. Provedeme čištění fasád od plísní a mechů pomocí nejmodernější technologie LSG, díky které zajistíme, že se plísně ve vašem obydlí nebudou už dále šířit. Díky této technologii nátěru proti plísním Praha zamezíme samozřejmě i tvoření vlhkosti, ta totiž způsobuje tvorbu zelených sanitrů a umožňuje jejich další růst. Námi používaná technologie k odstranění plísní Praha, LSG, funguje na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu a její životnost je až 6 let, což znamená, že vás po celou tuto dobu chrání. www.a-servislipka.cz

 

LSG nátěr Praha

LSG nátěr Praha

Voskování, impregnace, čištění podlah Praha

A SERVIS LIPKA, s.r.o. si dokáže kvalitně a profesionálně poradit s jakoukoliv úklidovou službou. Strojové čištění podlah Praha provádíme s volbou správné čistící chemie tak, abychom nepoškodili podlahu. Každá podlaha má jiný materiál – čistíme dlažby, linolea, marmolea, betonové podlahy, lité podlahy, plovoucí podlahy, kamenné podlahy, atd. Chemii volíme tak, že začneme od té méně agresivní a postupně zvyšujeme účinnost, je-li to třeba. Na velká znečištění používáme také kyselou chemii, která je nejagresivnější. Kyselou chemii nelze použít na všechny druhy a používáme ji zejména na vysoce znečištěné podlahy ve velkovýrobnách nebo pro odstranění vápenatých závojů. Používáme kotoučový stroj jehož váha se pohybuje kolem 40 kilo, pokud je znečištění velmi vysoké a přítlak stroje nestačí, použijeme ještě závaží, které váží 10-15 kilo. Kotoučový stroj má dva různé nástavce – držák padů a silonový kartáč. Držák padů používáme na lité podlahy a betonové podlahy, které jsou jednotvárné bez spár. Na podlahy se spárami používáme silonový kartáč, spáry jsou třeba na dlažbách. Tímto způsobem jsme schopni zrestaurovat celou řadu podlah, které zákazníci označili mnohdy, za podlahy na odpis. Mnohokrát se nám podařilo tyto podlahy vyčistit, že nedoufali v tak precizní výsledek a byli velmi spokojeni, protože jsme jim ušetřili vysoké náklady za opravy a také čas, při kterém by bylo třeba zavřít provozovnu a udělat novou podlahu. A SERVIS LIPKA, s.r.o. realizuje mytí oken a výloh, mytí žaluzií a markýz, čištění a tepování koberců, odstranění plísní, po stavební úklid, odstranění graffiti, antigraffiti nátěr a jiné služby, jejichž detaily naleznete na www.a-servislipka.cz.

Čištění a voskování podlah Praha

Čištění a voskování podlah Praha

Mytí čištění oken, skleněných fasád, výloh i ve výšce Praha

A SERVIS LIPKA, s.r.o. zajišťuje svým zákazníkům kvalitní úklidové služby, včetně mytí oken a výloh. Veškeré naše služby realizujeme za použití kvalitních pomůcek. Mytí oken a výloh provádíme bez leštidel, tedy metodou, kterou nazýváme trik suchého leštění. Trik suchého leštění funguje tak, že používáme k leštění pouze 100% suchou bavlněnou plenu. Nepoužíváme leštidla proto, že na oknech se objeví dřívější znečištění a to v podobě kruhů a tahů, které vznikly při manuálním leštění oken. Naší metodou suchého leštění zaručíme dlouhotrvající lesk a čistotu oken. V zakázce mytí oken a výloh je zahrnuto odstranění nečistot z okenních rámů, parapetů a zbavíme okolí okna pavučin a odstraníme také zatvrdlé nečistoty, jako tmely a zbytky silikonů, které byly způsobeny po stavebními činnostmi nebo máte na oknech nepotřebné folie, reklamy, bannery, korundovými žiletkami, které mají 10 cm dlouhou plochu. Díky ploše korundové žiletky a profesionálnímu zacházení našimi pracovníky není možné poškodit povrch okna, nečistoty jsou tak důkladně a bezpečně odstraněny. Mytí oken provádíme čistým rozmývákem a vodou, kterou odstraníme kvalitní gumovou stěrkou, následně okna necháme oschnout a použijeme bavlněnou plenu na důkladné vyleštění oken. Mytí oken a výloh v mnoha situacích realizujeme i ve výškách, proto pro bezpečně odvedenou práci je třeba horolezecké a speleologické techniky nebo hydraulického ramene a vysokozdvižné plošiny. Touto technikou vybavíme naše zaměstnance, kteří jsou řádně proškoleni dle nařízení vlády podle § 134 odst. 2 a podle § 134 c odst. 2 zákona č. 65/1965 Sb. zák. pr. ve znění zákona č. 155/2000 Sb. o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci na pracovišti s nebezpečím pádů z výšky nebo do volné hloubky. Mytí oken a výloh nabízíme jak jednorázově, tak i servisně v klasických intervalech – vnější strany je 1x za 30 dní a z vnitřní strany 1x za 90 dní. Naše mezinárodní společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o. nabízí také mytí markýz a impregnaci GlasProtect hydrofobní nanotechnologie, která zaručí až 6 letý lesk a čistotu vašich oken, denní a pravidelné úklidy, odstranění graffiti, aplikace antigraffiti ochrany, strojové čištění čalounění a sedaček, strojové čištění podlah včetně voskování podlah průmyslovým polymerem, odstranění plísní technologií LSG, čištění žaluzií, mytí oken a výloh, odstranění přebytečných reklam, bannerů a jiných zatvrdlých nečistot.

Výškové mytí Praha

Výškové mytí Praha

Odstranění graffiti Praha, ochrana proti postříkání fasády spreji

A SERVIS LIPKA, s.r.o. provádí odstranění graffiti z budov a jiného zařízení. Neošetřené fasády antigraffiti ochranou, kde se graffiti vyskytují, se při jakékoliv snaze nedají dokonale odstranit a buď nejsou odstraněny vůbec, anebo jen z malé časti. Vše vyřešíme aplikováním antigraffiti ochrany na fasádu vaší nemovitosti, která existuje v podobě nátěru nebo nástřiku. Zajistíme vám antigraffiti ochranu a po celou dobu její životnosti (4 – 6 let) budeme zákazníkovi naší firmy provádět servis odstranění graffiti, který je 100% účinný a po graffiti nezůstane sebemenší stín. Tento servis a účinné způsoby boje s graffiti funguje tak, že pokud se na Vaší budově objeví graffiti, jednoduše nás kontaktujete telefonicky na čísle +420 608 740 707, nebo prostřednictvím emailu na centrala@a-servislipka.cz a sdělíte nám, že se na Vaší budově vyskytují graffiti. Naši pracovníci za Vámi ihned přijedou, pokud to klimatické podmínky dovolí, ovšem pokud nejsou vhodné klimatické podmínky, provádíme tuto službu nejpozději do 14 dnů od výskytu graffiti. Ověřenou a účinnou formou je boj proti graffiti a jejich okamžité a opakované odstraňování, to zajistí, že se nebudou sprejeři nadále vracet a ničit váš majetek. Sprejeři ví, že jejich umělecká díla dlouho na fasádě nevydrží a tak je jejich práce naprosto zbytečná. Pokud provádíme odstranění graffiti z povrchů, které nejsou ošetřeny antigraffiti nátěrem či nástřikem, je naše úspěšnost 60 – 90%. Naše společnost A SERVIS LIPKA, s. r. o. nabízí a realizujeme také – strojové čištění koberců provádíme dnes stále nepřekonanou metodou kombinace strojového čištění a tepování koberců – kotoučového stroje a průmyslového vysavače, realizujeme i denní a pravidelný úklid domácnosti, bytu, domu, vily, rezidence, firmy, generální strojové čištění podlah, voskování a fluatace, nárazový úklid po malování a malířích, jednorázový úklid po řemeslech, detailní úklid po stavbě, čištění a úklid, odstranění graffiti, antigraffiti ochrana, odstranění plísní. www.a-servislipka.cz

graffiti Praha

graffiti Praha

Antigraffiti nátěr Praha

Antigraffiti nátěr Praha

Pro zákazníky na těchto adresách jsme prováděli strojové čištění koberců:

Na Úlehli 10, 141 00 Praha-Michle, Praha 4 … Hennerova 13, 150 00 Praha-Motol, Praha 5 … Karlovo náměstí 18, 120 00 Praha-Nové Město, Praha 2 … Na Veselí 47, 140 00 Praha – Nusle, Praha 4 … Kurčatovova 319, 109 00 Praha-Petrovice, Praha 10 … Křemenáčová 13, 104 00 Praha-Pitkovice, Praha 22 … Bohuslava Martinů 2, 140 00 Praha- Podolí, Praha 4 … U Prosecké školy 9, 190 00 Praha-Prosek, Praha 9 … Peroutkova 63, 150 00 Praha-Radlice, Praha 5 … Karla Engliše 9, 150 00 Praha-Smíchov, Praha 5 … Staroměstské náměstí 17, 110 00 Praha-Staré Město, Praha 1 … Nákupní 1, 102 00 Praha-Štěrboholy, Praha 10 … Pod Strání 7, 100 00 Praha-Strašnice, Praha 10 … Na Kocourkách 4, 169 00 Praha-Střešovice, Praha 6 … Jablonecká 68, 190 00 Praha-Střížkov, Praha 9 … Povltavská 72, 171 00 Praha-Troja, Praha 7 … Chodská 20, 120 00 Praha-Vinohrady, Praha 2 … Francouzská 108, 101 00 Praha -Vršovice, Praha 10 … Sokolovská 322, 190 00 Praha-Vysočany, Praha 9 … Zvonková 17, 106 00 Praha-Záběhlice, Praha 10 … Baranova 25, Praha-Žižkov, Praha 3 … Červený Újezd 209, 27351 Červený Újezd, Praha-západ … Opletalova 1417/25, 110 00 Praha-Praha 1 … Ke Karlovu 1771/18, 120 00 Praha-Praha 2 … Jičínská 613/33, 130 00 Praha-Praha 3 … Herálecká I 350/1, 140 00 Praha-Praha 4 … Ke Koulce 646/2, 150 00 Praha-Praha 5 … Kozlovská 265/1, 160 00 Praha-Praha 6 … Korunovační 924/19, 170 00 Praha-Praha 7 … Horňátecká 785/11, 182 00 Praha-Praha 8 … Kovářská 939/4, 190 00 Praha-Praha 9 … Chorvatská 1969/7, 101 00 Praha-Praha 10 … Ratibořská 752/30, 181 00 Praha-Bohnice, Praha 8 … U háje 1550/11, 147 00 Praha-Braník, Praha 4 … Bělohorská 165, 169 00 Praha-Břevnov, Praha 6 … Čechova 221/33, 170 00 Praha-Bubeneč, Praha 7 … Marešova 642/2, 198 00 Praha-Černý Most, Praha 14 … Včelařská 479/10, 182 00 Praha-Ďáblice, Praha 8 … Evropská 2690/17, 160 00 Praha-Dejvice, Praha 6 … Ke Kablu 531/5, 109 00 Praha-Dolní Měcholupy, Praha 10 … Anny Drabíkové 534/3, 149 00 Praha-Háje, Praha 11… Kardašovská 394/2, 198 00 Praha-Hloubětín, Praha 14 … Na Zlíchově 254/19, 150 00 Praha-Hlubočepy, Praha 5 … Na Lysinách 49/17, 147 00 Praha-Hodkovičky, Praha 4 … Dělnická 1020/54, 170 00 Praha-Holešovice, Praha 7 … Parmská 353, 109 00 Praha-Horní Měcholupy, Praha 15 … Froncova 268, 198 00 Praha-Hostavice, Praha 14 … plukovníka Mráze 1425/1, 102 00 Praha-Hostivař, Praha 15 … Strahovské nádvoří 132/1, 118 00 Praha-Hradčany, Praha 1 … Pod Táborem 300/7, 190 00 Praha-Hrdlořezy, Praha 9 … Radimovická 1417/10, 149 00 Praha-Chodov, Praha 11 … V Roháčích 101/30, 158 00 Praha-Jinonice, Praha 5 … Truhlářská 1112/6, 110 00 Praha-Josefov, Praha 1 … K Lesu 558/2, 142 00 Praha- Kamýk, Praha 12 … Peckova 277/7, 186 00 Praha-Karlín, Praha 8 … Semilská 43/1, 197 00 Praha-Kbely, Praha 19 … Nad Šutkou 1811/12, 182 00 Praha-Kobylisy, Praha 8 … Plzeňská 136/131, 150 00 Praha-Košíře, Praha 5 … Antala Staška 429/66, 140 00 Praha-Krč, Praha 4 … Vajgarská 994, 198 00 Praha-Kyje, Praha 9 … Ostravská 630, 199 00 Praha-Letňany, Praha 18 … Primátorská 1011/41, 180 00 Praha-Libeň, Praha 8 … Plzeňská 3190/14, 150 00 Praha-Malá Strana, Praha 5 … Počernická 509/85, 108 00 Praha-Malešice,Praha 10 … Zahradní 741/56, 398 11 Protivín … Rudolfova 1168/67, 383 01 Prachatice … Štefanikova 863/51, 374 01 Trhové Sviny … Masarykova 52/61, 373 41 Hluboká nad Vltavou … Dubné 34/132, 373 84 Dubné … Žižkovo nám. 92/35, 373 12 Borovany … Kosova 2911/426, 390 02 Tábor … Jindřichohradecká 71/927, 391 81 Veselí nad Lužnicí … Strahovská 315/25, 382 32 Velešín … Jiráskova 379/74, 373 82 Včelná … Velké náměstí 45/72, 397 01 Písek … Zahradní 85/256, 251 63 Strančice … Palackého náměstí 105/266, 386 01 Strakonice … Palackého 32/51, 392 01 Soběslav … Římov 217/54, 373 24 Římov …Třeboňská 291/34, 378 16 Lomnice nad Lužnicí … Nová 32/422, 373 72 Lišov … Náměstí 108/22, 373 11 Ledenice … Budějovická 64/72, 382 03 Křemže … Linecká 796/134, 382 41 Kaplice … 9. května 231/422, 377 01 Jindřichův Hradec … Chvalšinská 185/22, 381 01 Český Krumlov … Pražská tř. 131/42, 370 10 České Budějovice … nám. Svobody 42/545, 389 01 Vodňany … Táboritská 1164/53, 379 01 Třeboň … Mělčanská 231/86, 518 01 Dobruška … Dudychova 332/57, 53401 Holice … Zámecká 615/56, 503 51 Chlumec nad Cidlinou … Palachova 37/109, 500 06 Hradec Králové … Koněvova 360/55, 506 01 Jičín … Závišova 1086/69, 272 01 Kladno … V Zátiší 35/965, 289 22 Lysá nad Labem … Blatecká 3371/69, 276 01 Mělník … Přemysla Otakara II. 77/35, 28903 Městec Králové … Jilemnického 1181/56, 293 01 Mladá Boleslav … Lázeňská 131/76, 547 01 Náchod … Berty Pirunčíkové 516/65, 277 11 Neratovice … Nové Město nad Metují 171/35, 549 01 Nové Město nad Metují … Třída Československé armády 161/65, 504 01 Nový Bydžov … Tylova 354/73, 51601 Rychnov nad Kněžnou … Na Stávku 272/65, 50353 Smidary … Brigádnická 266/62, 50303 Smiřice … náměstí ČSA 51/62, 55101 Jaroměř … Zahradní 546/675, 250 91 Zeleneč … V Lomu 239/45, 281 63 Vyžlovka … Stromová 181/62, 251 63 Všestary … U Hřiště 295/584, 252 42 Vestec … Voříškova 111/54, 51754 Vamberk … Raisova 440/58, 250 82 Úvaly …V Zahrádkách 561/41, 530 03 Pardubice-Pardubice III … Hřbitovní 68/65, 562 01 Ústí nad Orlicí … Čapkova 817/65, 517 21 Týniště nad Orlicí … Úvozová 141/65, 250 82 Tuklaty … Průmyslová 46/871, Předměstí, 568 02 Svitavy … Sečská 595/68, 538 21 Slatiňany … Počaply 51/62, 533 04 Sezemice … U Sídliště 218/87, 289 12 Sadská … Vranovská 43/14, 251 01 Říčany … Foersterova 841/621, 535 01 Přelouč … Pod Zahrady 317/610, 251 67 Pyšely … Za Statkem 87/60, 290 01 Poděbrady … Kalabousek 1688/410, 286 01 Čáslav … U Učiliště 61/30, 250 88 Čelákovice … U továrny 42/71, 250 01 Brandýs nad Labem-Stará Boleslav … Letní stadion 43/63, 294 71 Benátky nad Jizerou … Albertova 1428/32, 564 01 Žamberk … U Rybníčků 440/65, 252 43 Průhonice … Za Stodolou 85/63, 251 01 Popovičky … Zátiší 42/30, 288 02 Nymburk … Husova 258/60, 53312 Chvaletice … Pardubická 705/62, 537 01 Chrudim … Sportovní 254/41, 251 01 Dobřejovice … Zárubova 1118/54, 282 01 Český Brod … U Teplárny 650/36, 560 02 Česká Třebová … Komenského 298/65, 561 51 Letohrad … Vyšehořovická 540/32, 250 81 Nehvizdy … Zelená 273/35, 251 62 Mukařov … Tylova 113/65, 250 87 Mochov … Průběžná II 851/30, 251 64 Mnichovice … Poštovní 42/30, 289 24 Milovice … Barborská 46/41, Vnitřní Město- Kutná Hora, 284 01 Kutná Hora … Vlaštovičníková 173/35, 250 84 Květnice … U křížku 165/41, 289 21 Kostomlaty nad Labem … Tuchorazská 185/90, 281 63 Kostelec nad Černými lesy … Plynárenská 268/63, Kolín IV, 280 02 Kolín … Tyršova 257/49, 250 90 Jirny … V Zátiší 188/654, 281 66 Jevany … Pod Borovníkem 812/80, 641 00 Brno – Žebětín … Bezručova čtvrť 1195/40, 664 34 Kuřim … Smetanova 696/284, 666 01 Tišnov … U mostu 668/87, 672 01 Moravský Krumlov … Úzká 150/85, 67526 Želetava … Zašpitál 488/71, 588 32 Brtnice … Mírová 1962/105, 594 01 Velké Meziříčí … Strojírenská 755/56, Žďár nad Sázavou 1, 591 71 Žďár nad Sázavou … Sokolská 448/87, 67555 Hrotovice … Palackého náměstí 276/46, 664 91 Ivančice … 9. května 732/84, 66411 Zbýšov … Wolkerova 151/94, 665 01 Rosice … náměstí Míru 111/44, 676 02 Moravské Budějovice … Jihlavská 541/451, 588 56 Telč … Vídeňská 1079/495, 691 23 Pohořelice … Česká 745/53, 671 72 Miroslav … Věžní 4855/51, 586 01 Jihlava … Zámek 41/758, 594 51 Křižanov … Ostopovická 375/77, 642 00 Brno – Bosonohy … Nová 565/62, 664 48 Brno – Moravany … Mládežnická 1176/42, 674 01 Třebíč … Na Vyhlídce 478/54, 675 71 Náměšť nad Oslavou … Lánice Sadová 659/75, 595 01 Velká Bíteš… Nový stadion 1347/98, 765 02 Otrokovice … Nábřeží 1566/205, 763 61 Napajedla … Bučiska 667/87, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm … Zašová 597/800, 756 51 Zašová … Valašská Bystřice 485/117, 756 27 Valašská Bystřice … Horní Bečva 656/215, 756 57 Horní Bečva … Velké Karlovice 556/86, 756 06 Velké Karlovice … Nový Hrozenkov 786/760, 756 04 Nový Hrozenkov … MUDr. Antonína Fabiána 688/99, 756 54 Zubří … Halenkov 75/400, 756 03 Halenkov … Hovězí 470/61, 75601 Hovězí … Bánov 490/1001, 68754 Bánov … Podohradí 305/46, 687 51 Nivnice … Družstevní II 570/441, 687 25 Hluk … Vlčnov 581/53, 687 61 Vlčnov … Hradská 3064/304, 760 01 Zlín … Nemocniční 995/42, 755 01 Vsetín … Horní Valy 2124/480, 688 01 Uherský Brod … Nivy 269/86, 763 26 Pozlovice … Pod Léštím 816/88, 763 26 Luhačovice … Sušilova 1002/210, 687 71 Bojkovice … L. Výducha 544/89, 763 21 Slavičín … Na Vyhlídce 843/354, 763 31 Brumov-Bylnice – Brumov … Luční 989/95, 766 01 Valašské Klobouky … Lidečko 535/1000, 756 12 Lidečko … Podřevnická 455/87, 763 11 Želechovice nad Dřevnicí … Nádražní 1183/560, 763 12 Vizovice … Dostihová 51/66, 763 15 Slušovice … Východní 2181/940, 686 06 Staré Město … Solná cesta 444/96, 686 01 Uherské Hradiště … Moravská 813/65, 768 11 Chropyně … Kroměřížská 224/541, 752 01 Kojetín … Novosady 228/87, 798 27 Němčice nad Hanou … Komenského 40/524, 683 23 Ivanovice na Hané … Revoluční 55/69, 751 17 Horní Moštěnice … Čechova 69/874, 750 02 Přerov … Švábenice 77/22, 683 23 Švábenice … Náměstí 141/251, 768 33 Morkovice-Slížany … U hřiště 263/65, 753 66 Hustopeče nad Bečvou … Kelč 297/411, 756 43 Kelč … Sokolská 1296/87, 757 01 Valašské Meziříčí … V křovinách 45/265, 779 00 Olomouc … Dlouhá 56/77, 779 00 Olomouc … U Lípy 58/321, 687 06 Velehrad … Babice 536/68, 687 03 Babice … Dolní 96/205, 768 21 Kvasice … Kostelní 970/69, 768 24 Hulín … Riegrovo náměstí 61/351, 767 01 Kroměříž … Jablůnka 393/25, 756 23 Jablůnka … Ratiboř 513/741, 756 21 Ratiboř … Liptál 359/65, 756 31 Liptál …