Čebín, mytí oken, čištění koberců, fasád výškové

Samočisticí hydrofobní impregnace Glasprotect v Čebíně je nejúčinnější ochrana Vašich prosklených ploch před nepříznivými vlivy UV záření, hmyzem a rzí. Tato ochrana se nanáší na dokonale očištěná okna a docílí toho, že budou Vaše okna a prosklené plochy budou chráněny po dobu 4-6 let. Takto ošetřená okna se nebudou muset čistit saponáty a jinými čistícími prostředky – pouze se omyjí čistou vodou a jsou bezvadně vyčištěná. Nanovrstva zajišťuje nešpinivou úpravu a tak budou Vaše prosklené plochy dlouhou dobu čisté. Naše společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o. se zabývá širokou škálou úklidových služeb již přes 20 let a jsme specialisté kromě mytí a čištění oken a výloh také na strojové čištění koberců kotoučovými stroji s rotačními kartáči, strojové čištění podlah, voskování podlah, fluatace, odstraňování graffiti, aplikace antigraffitového nátěru proti vandalismu – AGO. Zajišťujeme i práci ve výškách pomocí vysokozdvižné techniky dle potřeb, lešení, certifikovaných horolezců odborně vyškolených dle platné vyhlášky § 134a odst. 2 a podle § 134c odst. 2 zákona č. 65/1965 Sb., zák. práce ve znění zákona č. 155/2000 Sb., o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci na pracovišti s nebezpečím pádu z výšky nebo do volné hloubky.

 

 

 

Mytí výloh, oken. Čištění fasád, žaluzií. Práce ve výškách

Mytí oken provádí firma A SERVIS LIPKA pro své zákazníky jednorázově, nárazově, ale také ve stanovených intervalech. Nejčastěji jsou využívány intervaly 1x7, 1×14, 1×30, 1×60, 1×190 dní. Mytí oken a výloh Pardubice je realizováno tak, že okna zbavíme od běžných nečistot, atmosférických spadů, silikonů, zbytků reklam a k tomu využíváme, jako pomůcku, korundové žiletky, které mají 10 cm dlouhou plochu, která nepoškrábe a neponičí okna. Toto provádí zaškolený pracovník za využití kvalitního nářadí. Nezaškolený pracovník, který by tyto polepy strhával, by mohl okna poškodit a nenávratně plochu poškrábat. Tyto rýhy by na oknech a výlohách byly patrné z blízka. Umýváme okna saponátem a za pomoci kvalitní gumové stěrky tento saponát setřeme. K vyleštění používáme pouze suchou plenu ze 100% bavlny a žádná leštidla. Proč? Protože leštidlo působí lepivě a po čase jdou vidět na oknech tahy a kruhy po leštění, tak plocha nezůstane dlouho čistá. Při výškách vybavíme naše zaměstnance vysokozdvižnou technikou a na špatně dostupná místa používáme horolezeckou a speleologickou techniku. Specializujeme se také na úklidy v oblasti: čištění a tepování koberců Pardubice, mytí a voskování podlah Pardubice, odstranění plísní Pardubice, odstranění graffiti Pardubice, antigraffiti nátěr Pardubice – detaily včetně cen naleznete na www.a-servislipka.cz.

 

Mytí výloh Praha

Mytí výloh Praha

 

Nano impregnace nátěr oken, výloh, fasád i ve výškách

A SERVIS LIPKA, s.r.o. se zabývá mnoha divizemi v oblasti úklidových služeb. Nabízíme kvalitní mytí oken a výloh v Pardubicích, kde máme mnoho spokojených zákazníků. Zákazníci se na nás obrací zejména s problémem silných nečistot po stavebních prací a silně znečištěných oken – odstranění reklamy, akčních bannerů, atmosférických spadů, tmelů a silikonů. Tato znečištění odstraňujeme kvalitními korundovými žiletkami, které se svojí 10 cm širokou plochou zaručí, že okna nepoškrábeme a neznehodnotíme jejich ploch rýhami. Je důležité, aby toto prováděl námi kvalifikovaný pracovník, který má zkušenosti a je odborně zaškolený. Ve špatně přístupných místech používáme horolezeckou a speleologickou techniku a naši zaměstnanci jsou odborně proškoleni lektorem a mají platnou licenci dle nařízení vlády podle § 134 odst. 2 a podle  § 134 c odst. 2 zákona č. 65/1965 Sb. zák. pr. ve znění zákona č. 155/2000 Sb. o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci na pracovišti s nebezpečím pádů z výšky nebo do volné hloubky. Při čištění oken provádíme kompletní očištění těchto ploch a to také omytí okenních rámů, parapetů a odstranění pavučin a hnízd. A SERVIS LIPKA nabízí také služby – čištění a tepování koberců Pardubice, mytí a voskování podlah Pardubice, po stavební úklid Pardubice, odstranění plísní Pardubice, odstranění graffiti Pardubice, antigraffiti nátěr Pardubice, mytí markýz a žaluzií Pardubice. www.a-servislipka.cz

 

Oprava fasády Brno

Oprava fasády Brno

 

Čištění, tepování sedaček, křesel, čalounění koberců

S dlouholetými zkušenostmi a kvalitním teamem, zajišťujeme kvalitní a hloubkové strojní čištění, tepování koberců Praha. Je důležité říci, že nepoužíváme žádné jiné metody, protože chceme být nejlepší a chceme mít spokojené zákazníky a nyní víme, že žádná jiná metoda nám tolik spokojených zákazníků nepřivedla. Strojní čištění, tepování koberců Praha jsme schopni zajistit pro řadu zákazníků soukromé i firemní sféry – v domácnostech, rezidencích, obchodech, restauracích, klubech, kancelářích, nemocnicích, školách, aj. Pokud budeme zajišťovat čištění koberců na vysoce frekventovaných místech častěji, bude váš koberec neustále čistý a reprezentativní, navíc předejdete silnému znečištění, které by bylo obtížné, ale i nemožné, odstranit. Nikdy se nesmí podcenit stupeň znečištění koberce a tak předejít finančně i časově nákladné výměně koberce. Nabízíme vám strojovou metodu čištění koberců, která díky svému mechanickému procesu kartáčování zaručí nejdokonalejší výsledek při čištění koberce v Praze. Je třeba říct, jak je možné, že ji označujeme za nejdokonalejší. Je to tím, že jsme vyzkoušeli mnoho jiných i levných metod, které ale neměly nikdy tak dokonalý výsledek, jako strojová metoda. Vyzkoušeli extrakční metodu, metodu parní, aj., ale žádná z nich nemá mechanický proces kartáčování, což nezajistí dobrý výsledek. Třeba u extrakční metody je vstříknuta chemie smíchaná s vodou do koberce a následně velmi rychle odsáta. Nemůže tu tedy ani chemie působit dostatečně dlouhou dobu na to, aby se nečistoty důkladně rozpustily. S těmito metodami jsme řešili mnoho nepříjemných reklamací, kdy se po důkladném proschnutí koberce objevily fleky, které byly i zaprané. V tu chvíli se už nedařilo je důkladně vyčistit a mnohdy se nedal koberec zachránit. Tento postup není správný a záleží nám na spokojenosti zákazníka, proto nabízíme metodu strojového čištění, s kterou se tyto fleky nemohou objevit. Cenově se pohybujeme na 27,-/m2 a čištění probíhá tak, že nejprve aplikujeme do koberce dezinfekční chemii BOSCH RTS a necháme ji nějakou dobu účinkovat. Po době působení následuje mechanický proces kartáčování 40 kg těžkým kotoučovým strojem GHIBLI, který díky svým 12 cm dlouhým jemným štětinkám, nepoškodí vlákna koberce ani při důkladnějším drhnutí zatvrdlých nečistot. Nečistoty, které mechanicky vykartáčovali, odsajeme v posledním kroku vysoce výkonným vysavačem AS 59, s úzkou štěrbinovou hubicí. Následuje proschnutí, kdy necháme koberec několik hodin doschnout, než jej uvedeme do provozu. Máte-li obavy z omezení provozu, tak nemusíte. Jsme tu pro vás flexibilně a pracujeme ve skupinkách, abychom vždy do otevření provozovny, ale i do provozu domácnosti, vše stihli a koberec byl suchý a k použití.

 

Hloubkové čištění koberců

Hloubkové čištění koberců

 

Odstranění plísní, mechů, řas. Nátěr proti plísním

Specializujeme nejen na čištění koberců strojovou metodou Praha, ale také vám nabízíme mnoho dalších úklidových služeb, jako například mytí oken a výloh Praha bez použití leštidel. Nepoužíváme leštidla proto, že nezajistí dlouhodobý lesk a čistotu vašich oken a výloh. Naší suchou metodou leštění vám zaručíme, že okna není třeba čistit v krátkém čase a tak vám ušetříme finance, které by bylo třeba vynakládat na časté mytí oken. Do těchto činností spadá i práce ve výškách, kde mytí oken a čištění markýz zajišťujeme. Z bezpečnostních hledisek jsou tyto práce nabízeny za důkladného proškolení našich zaměstnanců dle nařízení vlády podle § 134 odst. 2 a podle § 134 c odst. 2 zákona č. 65/1965 Sb. zák. pr. ve znění zákona č. 155/2000 Sb. o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci na pracovišti s nebezpečím pádů z výšky nebo do volné hloubky. Máme profesionální a aktuálně proškolený tým s platnými licencemi, který ve výškách zajistí například čištění markýz a žaluzií Praha a následnou impregnaci markýz Praha. Impregnace markýz  zajistí ochranu struktury a minimalizuje stupeň znečištění. Znamená to, že se k markýze  nedostanou agresivní městské spady, a tak je její údržba velmi jednoduchá. Je třeba provádět tuto impregnaci za pěkného počasí a úplného bezvětří a to ne pouze z bezpečnostních důvodů, ale hlavně proto, aby impregnace důkladně uschla a udržela se na markýze. Zajistíme vám důkladné a generální čištění podlah  strojovou metodou Praha, renovace podlah Praha a krystalizace podlah Praha. Strojovou metodou vyčistíme precizně jakýkoliv druh podlahy a jakýkoliv druh znečištění. Po odstranění znečištění vám aplikujeme průmyslový polymer na podlahu, tuto službu nazýváme voskování podlah Praha. Po dobu jednoleté životnosti chrání tento průmyslový polymer vaši podlahu před poškozením a zajistí lepší údržbu podlahy, včetně protiskluzové funkce. Následně  vám zajistíme i odstranění vosku z podlahy Praha a aplikujeme znovu nový. Zaměřujeme se na důkladný  po stavební úklid, po rekonstrukční úklid Praha, úklid po malířích a zednících Praha a odstranění zatvrdlých nečistot ze skleněných ploch Praha. Objeví-li se na vaší fasádě, domu, zdi, garáži graffiti, tak vám zajistíme důkladné odstranění graffiti Praha a aplikaci antigraffiti ochrany Praha. AGO – antigraffiti ochrana Praha zajistí velmi snadné odstranění graffiti z vaší fasády se 100% úspěchem a bez viditelných zbylých stínů s precizním výsledkem. Spolu s AGO máte zajištěn velmi levný servis odstranění graffiti. Provedeme odstranění plísní Praha nejmodernější technologií LSG nátěrem – nátěr proti plísni, díky němuž vám zajistíme, že se plísně ve vašem obydlí nebudou šířit a znepříjemňovat vám život. Také nátěrem LSG zamezíme výskytu vlhkosti a šířením sanitrů po dobu 6 let.

 

LSG nátěr Praha

LSG nátěr Praha

 

Strojní čištění čalounění, křesel, matrací, koberců

Hloubkové strojové čištění koberců v Brně provádí firma A SERVIS LIPKA, s. r. o. pro mnoho klíčových zákazníků, kteří mají své provozovny v obchodních centrech. Strojové čištění koberců zajišťujeme i pro celou řadu institucí, úřadů či developerů. Profesionální hloubkové strojové čištění koberců v Brně provádíme nejúčinnější metodou, která v současné době existuje. Z našich získaných zkušeností si troufáme tvrdit, že jsme schopni strojově vyčistit koberce v Brně, se kterými si jiná firma neumí poradit. Kvalitní hloubkové strojové čištění koberců zajišťujeme osvědčeným strojovým způsobem čištění koberců za využití kotoučového stroje a vysoce výkonného třímotorového vysavače. Na kvalitním provedení strojového vyčištění koberců má hlavní podíl profesionální čistící chemie Bosch RTS, kterou naše úklidová firma používá. Jedná se o velmi účinnou a kvalitní čistící chemii, která je vhodná jak do potravinářského nebo i zdravotnického prostředí. Není na závadu ani domácím mazlíčkům. Strojový způsob čištění kotoučovým strojem považujeme za jediný možný postup, jak dokonale koberec vyčistit od všech usazených nečistot. Hloubkové strojové čištění koberců Brno realizujeme následujícími kroky. Nejdříve na koberec naneseme čistící chemii, kterou necháme na koberci chvíli působit. Následně povrch mechanicky čistíme kotoučovým strojem s vysokým kartáčem, který koberce zbaví veškerých mastnot a nečistot. Uvolněné nečistoty z koberce se navážou na chemii a jsou vykartáčovány na povrch, odkud jsou pomocí vysoce výkonného vysavače odsáty i s nežádoucími alergeny a pachy. V zásadě nedoporučujeme extrakční – mokrou metodu.  Tato metoda je založena na principu vstříknutí chemie do koberce a rychlého odsátí. Chemie se tak nedostane hluboko do struktury koberce. Navíc extraktory, které mají jeden, nanejvýš dva motory nejsou natolik silné, aby odsály maximum nečistot. Po doschnutí se na kobercích objeví fleky nebo v krátkém časovém období jsou opět silně znečištěné.

 

Čištění koberců Ostrava

Čištění koberců Ostrava

 

Odstranění polepů, folii, akčních reklam, graffiti, fixů

Jistě jste se již setkali s nepříjemným vandalstvím, které je moderní hlavně ve velkých městech. Tyto lidi, my jim říkáme writteři či sprejeři, ničí fasády domů, garáže, bannery, cedule, průchody, památky a je jim téměř jedno, kde svůj podpis zanechají a komu zničí majetek. Jsme tu pro vás, abychom zajistili co nejbezpečnější odstranění graffiti v Brně a zachránili tak vaši fasádu, na které se tito vandalové vyřádili. Problém s graffiti začíná hlavně v tom, že celá řada z nich nelze odstranit vůbec nebo je jejich odstranění jen částečné. To znamená, že výsledek není takový, jaký bychom si představovali a jaký bychom chtěli předat našemu zákazníkovi. Velmi záleží na tom, na jakém podkladu jsou graffiti nastříkány – zda je stěna ošetřena antigraffiti nátěrem či nástřikem, o jaký druh materiálu se jedná, jaký odstín, atd. Snažíme se s graffiti zatočit jak jen to jde a máme k tomu potřebné odstraňovače, kterých je několik druhů a také vysokotlaké zařízení, ale odstranění graffiti ze stěn, které nejsou ošetřeny AGO – antigraffiti ochrana Brno, je nejčastěji 60 až 90%. Zvláště na materiálech, jako je například mramor, teraco, žula či přírodní kámen, se sprejová barva dostane hluboko do struktury a odstranění graffiti je velmi problematické až opravdu nemožné a po graffiti zůstává stín, který se nepodaří odstranit ani při opakovaných pokusech. V takových případech ale není třeba obav, spolupracujeme totiž s opravdu kvalitními kameníky, které na vaše přání zavoláme a provedou krystalizaci povrchů a graffiti odstraní. Pak tu jsou povrchy jako marmolit, které pohltí barvu do své struktury a je potřeba jej vyměnit, protože ani při opakovaných pokusech se nám barva nedaří odstranit. U barevných fasád je nutné počítat s tím, že dojde i k odstranění barvy fasády, kterou však necháváme odborníky znovu zamíchat a zatřeme s ní buď celé křídlo domu, nebo uděláme celistvý pruh a zamalujeme poškozené místo. Vždy při odstranění graffiti v Brně postupujeme tak, že graffiti zeslabíme na největší možnou míru a následně místo zamalujeme namíchanou fasádní barvou. Graffiti nelze pouze zamalovat, jelikož graffiti po zaschnutí barvou prostoupí a jsou vidět jeho původní kontury a stíny – je to způsobeno odlišným složením barev. Máme pro vás ochranu, která pomůže předejít problémům, které vznikají při odstraněním graffiti – antigraffiti ochrana Brno. S ochranou zajistíme vždy dokonalé a 100% odstranění graffiti ze všech povrchů a je jedinou možností, jak zabránit poškození povrchu fasády nebo její barvy při odstraňování vysokotlakým zařízením. S antigraffiti ochranou máte také garantován velmi levné servisní odstraňování graffiti, které nenabízí mnoho firem. Stačí nás při výskytu graffiti kontaktovat a my vám dle rozsahu prací graffiti odstraníme do 14 dnů od kontaktování. Nenechte se zastrašit vandaly a ochraňte svůj majetek.

 

Odstranění graffiti

Odstranění graffiti

 

Nano impregnační nátěr markýz, žaluzií, oken, výloh, fasád

Naše mezinárodně fungující společnost je tu pro své zákazníky i s mnoha dalšími úklidovými službami, které s praxí a velkou profesionalitou zajišťuje. Zajistíme mytí oken, výloh Brno bez použití leštidel, ale pouze s jednoduchým trikem suchého leštění, který zajistí dlouhotrvající lesk a čistotu vašich oken. Při mytí oken používáme suchou 100% bavlněnou plenu, kterou okna doleštíme po umytí čistým rozmývákem a saponátem. S nejvyšší mírou bezpečnosti nabízíme výškové práce Brno za využití kvalitní a bezpečné techniky (vysokozdvižná plošina, hydraulické rameno, horolezecká a speleologická technika). Jsme vlastníky certifikací, které využíváme při mnoha jiných službách, podle § 134 odst. 2 a podle § 134 c odst. 2 zákona č. 65/1965 Sb. zák. pr. ve znění zákona č. 155/2000 Sb. o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci na pracovišti s nebezpečím pádů z výšky nebo do volné hloubky. Na trhů úklidových služeb nenaleznete lepší čištění koberců Brno, než strojovou metodou, které funguje za využití účinné a dezinfekční chemie BOSCH RTS, kotoučového stroje GHIBLI a vysoce výkonného vysavače. Naší metodě čištění koberců nechybí mechanický proces kartáčování, který ostatním metodám chybí. Můžeme ji jednoznačně označit za nejspolehlivější metodu čištění koberců, která v dnešní době může být zajišťována. Ve výškách provedeme kvalitní čištění markýz a žaluzií a následnou impregnaci markýz. Odstraňujeme silná znečištění z látkových i plastových markýz. Znečištění tvoří agresivní městské spady, které je složitější odstranit a tak zvláště z látkových markýz, které čistíme strojovou metodou, odstraňujeme tyto nečistoty 3x v jednom čistícím cyklu. Impregnací markýz zastaví nutnost markýzu často čistit, a také ji ochráníme od zmíněných agresivních městských spadů, protože je chráněna. Strojovou metodou provádíme také čištění podlah. Zajistíme důkladné a hloubkové vyčištění spár a struktury vaší podlahy za použití zásaditých a dezinfekčních chemií. Spolu s údržbou podlah souvisí i renovace podlah a krystalizace podlah Brno či voskování podlah Brno průmyslovým polymerem, který chrání vaši podlahu před poškozením a zajistí lepší údržbu podlahy až po dobu 1 roku. Po roce zajistíme odstranění vosku Brno a aplikujeme nový vosk, který nadále může chránit vaši podlahu. Kompletně a kvalitně provedeme po-stavební úklid, po-rekonstrukční úklid, úklid po malířích a zednících – odstranění prachu a vápenatých či cementových závojů. Pro ochranu vašeho zdraví zrealizujeme odstranění plísní technologií LSG, která zaručí zastavení tvorby plísně ve vašem obydlí a šíření vlhkosti, která způsobuje tvorbu zelených sanitrů a umožňuje jejich další růst. LSG nátěr je vhodný nejen do exteriérů, ale díky své nezávadnosti jej aplikujeme i do interiérů domů, bytů, aj.

 

Antigraffiti nátěr

Antigraffiti nátěr

 

Tito zákazníci využili služeb naší úklidové společnosti A SERVIS LIPKA, s.r.o.:

U Vlečky 1008, 664 34 Kuřim … Svatopluka Čecha 95, 612 00 Brno-Královo Pole, Brno … Technická 5, 664 48 Brno – Moravany … Drbalova 263, 666 01 Tišnov … Oblá 68, 634 00 Brno-Nový Lískovec … Zatloukalova 58, 621 00 Brno-Brno-Ivanovice … Sládkova 8, 613 00 Brno-Brno-sever … Železná 7, 619 00 Brno-Brno-jih … Cihelní 3, 614 00 Brno-Obřany … Molákova 8, 628 00 Brno – Líšeň, Brno … Lipová 8, 603 00 Brno-Pisárky … Mikulovská 1, 628 00 Brno-Vinohrady … Venhudova 6, 614 00 Brno-Brno-sever … Bystřinova 3, 612 00 Brno-Královo Pole … Netušilova 17, 614 00 Brno-sever, Husovice … Roubalova 12, 602 00 Brno-Brno-střed … Ríšova 2, 641 00 Brno – Žebětín … Rázusova 31, 614 00 Brno-Maloměřice … Zámezí 5, 621 00 Brno-Brno-Jehnice … Helceletova 6, 602 00 Brno – střed, Brno … Královopolská 33, 616 00 Brno-Žabovřesky … Vomáčkova 5, 619 00 Brno-Brno-jih … Měšťanská 6, 620 00 Brněnské Ivanovice, Brno … Česká 15, 60200 Brno-střed … Lýskova 1, 635 00 Brno-Bystrc … Skorkovského 124, 636 00 Brno-Židenice … Vídeňská 94, 619 00 Brno-jih, Horní Heršpice … Vychodilova 8, 616 00 Brno-Brno-Žabovřesky … Blanenská 1, 621 00 Brno-Jehnice … Šimáčkova 13, 628 00 Brno-Líšeň … Hodonínská 8, 617 00 Brno-jih, Komárov … Zkratka 2, 644 00 Brno-Brno-sever … Hapalova 7, 621 00 Brno – Řečkovice, Brno … V křovinách 14, 779 00 Olomouc … Dlouhá 17, 779 00 Olomouc … U Lípy 15, 687 06 Velehrad … Babice 501, 687 03 Babice … Dolní 57, 768 21 Kvasice … Kostelní 933, 768 24 Hulín … Riegrovo náměstí 22, 767 01 Kroměříž … Jablůnka 354, 756 23 Jablůnka … Ratiboř 474, 756 21 Ratiboř … Liptál 318, 756 31 Liptál … Moravská 772, 768 11 Chropyně … Kroměřížská 185, 752 01 Kojetín … Novosady 187, 798 27 Němčice nad Hanou … Komenského 9, 683 23 Ivanovice na Hané … Revoluční 14, 751 17 Horní Moštěnice … Čechova 28, 750 02 Přerov … Švábenice 38, 683 23 Švábenice … Náměstí 102, 768 33 Morkovice-Slížany … U hřiště 222, 753 66 Hustopeče nad Bečvou … Kelč 258, 756 43 Kelč … Velký Újezd 248, 783 55 Velký Újezd … Dolní Újezd 144, 751 23 Dolní Újezd … Tršice 208, 783 57 Tršice … náměstí Tomáše Garrigue Masaryka 8, 751 31 Lipník nad Bečvou … Hřbitovní 738, 753 01 Hranice … Sokolská 1257, 757 01 Valašské Meziříčí … Trnava 204, 763 18 Trnava …Nětčice 65, 768 02 Zdounky … Masarykovo náměstí 2, 751 03 Brodek u Přerova … Blatecká 184, 783 73 Grygov … Zámecká 22, 783 72 Velký Týnec … Hostinův Důl 338, 783 57 Tršice … Vrbátky 54, 798 13 Vrbátky … SNP 3, 796 07 Držovice … Přemyslovka 1, 796 01 Prostějov … Sportovní 301, 798 12 Kralice na Hané … Nádražní 81, 751 01 Tovačov … Dědina 18, 751 02 Troubky … Věrovany 474, 783 75 Věrovany …  Soukenická 41/614, 702 00 Ostrava-Moravská Ostrava a Přívoz …  Sousedská 66/68, 717 00 Ostrava-Radvanice a Bartovice … Jaromíra Matuška 31/941, 700 30 Ostrava- Dubina u Ostravy … Rynky 41/12, 725 28 Ostrava-Hošťálkovice … Paskovská 331/610, 720 00 Ostrava-Hrabová … Mitušova 95/32, 700 30 Ostrava-Ostrava-jih … Stará cesta 31/471, 711 00 Ostrava-Slezská Ostrava … Předvrší 71/632, 725 26 Ostrava-Krásné Pole … U Výhybky 40/26, 716 00 Ostrava-Radvanice a Bartovice …Na Záhumení 39/351, 723 00 Ostrava-Martinov … Listová 41/57, 715 00 Ostrava-Michálkovice … Roháčova 41/931, 702 00 Ostrava-Moravská Ostrava a Přívoz … Připojená 45/96, 712 00 Ostrava-Slezská Ostrava … Ostružinová 42/241, 725 27 Ostrava-Plesná … Rolnická 72/62, 709 00 Ostrava-Nová Ves … Spartakovců 41/998, 708 00 Ostrava-Poruba … Údolní 60/97, 725 29 Ostrava-Petřkovice … Odborářská 90/321, 700 30 Ostrava-Hrabůvka, Ostrava-jih … Pflegrova 41/95, 709 00 Ostrava-Mariánské Hory a Hulváky … Na Záhumení 45/921, 723 00 Ostrava-Martinov … Oty Synka 32/62, 708 00 Ostrava-Poruba … Mlýnku 45/714, 725 25 Ostrava-Polanka nad Odrou … V Tišinách 45/78, 724 00 Ostrava-Proskovice … Rokycanova 34/965, 716 00 Ostrava-Radvanice a Bartovice … Příjezdná 41/21, 710 00 Ostrava-Slezská Ostrava … Pasičky 32/235, 724 00 Ostrava-Stará Bělá … Třebovická 39/92, 722 00 Ostrava-Třebovice … Mostní 45/621, 720 00 Ostrava-Hrabová … V Cihelně 93/500, 763 26 Luhačovice … Jurkovičova alej 180/107, 763 26 Pozlovice … Pořádí 2333/951, 688 01 Uherský Brod … Sychrov 101/62, 755 01 Vsetín … Příkrá 3610/641, 760 01 Zlín … Vlčnov 104/52, 687 61 Vlčnov … Na Přídělech 1471/441, 687 25 Hluk … Podohradí 938/85, 687 51 Nivnice … Bánov 757/431, 68754 Bánov … Hovězí 51/56, 75601 Hovězí …   Halenkov 504/645, 756 03 Halenkov … Horní 176/87, 756 54 Zubří … Nový Hrozenkov 176/770, 756 04 Nový Hrozenkov …  Horní Bečva 310/52, 756 57 Horní Bečva … Valašská Bystřice 533/640, 756 27 Valašská Bystřice …  Zašová 248/52, 756 51 Zašová … Bayerova 103/541, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm … 2. května 1636/74, 763 61 Napajedla …  Bartošova 283/650, 765 02 Otrokovice … Sadová 943/67, 686 05 Uherské Hradiště … náměstí Hrdinů 520/640, 686 03 Staré Město … Školní 272/89, 763 15 Slušovice … Školní 840/665, 763 12 Vizovice … Lidečko 130/77, 756 12 Lidečko … Smetanova 163/641, 766 01 Valašské Klobouky … Široká 226/107, 76331 Brumov-Bylnice – Bylnice … Horní náměstí 158/790, 763 21 Slavičín … Svatopluka Čecha 1055/86, 687 71 Bojkovice … Otevřená 652/20, 641 00 Brno – Žebětín … Náměstí 99/13, 594 01 Velké Meziříčí …

Vrchlického 79/32, 586 33 Jihlava … Brněnská 1276/25, 664 34 Kuřim … Kněžice 21/632, 675 29 Kněžice … V uličce 618/14, 664 91 Ivančice … Ivančická 238/620, 672 01 Moravský Krumlov …Energetiků 1014/17, 674 01 Třebíč … Kostelní 94/25, 691 23 Pohořelice … Na Mýtě 1343/320, 665 01 Rosice … Dvořákova 735/52, 666 01 Tišnov … Přímá 569/50, 642 00 Brno – Bosonohy … 1. máje 197/30, 676 02 Moravské Budějovice … Větrná 990/90, 671 72 Miroslav … Příčná 426/21, 67555 Hrotovice … čtvrť Sička 450/24, 66411 Zbýšov …Znojemská 99/140, 67526 Želetava … Legionářská 235, 588 32 Brtnice … Družstevní 966/50, 675 71 Náměšť nad Oslavou … Benešovo náměstí 32/54, 594 51 Křižanov … Květná 623/12, 664 48 Brno – Moravany  … Jihlavská 228/62, 595 01 Velká Bíteš … Kamenice 494/25, 588 23 Kamenice … Hradecká 254/14, 588 56 Telč-Staré Město … Budějovická 125, 140 00 Praha-Krč, Praha 4 … Ke kovárně 3, 104 00 Praha-Křeslice, Praha 10 …Burdova 1174, 198 00 Praha-Kyje, Praha 9 … Vamberská 264, 199 00 Praha-Letňany, Praha 18 … Na žertvách 35, 180 00 Praha-Libeň, Praha 8 … Husařská 8, 142 00 Praha-Libuš, Praha 4 … náměstí Kinských 4, 150 00 Praha-Malá Strana, Praha 5 … Niederleho 9, 108 00 Praha-Malešice,Praha 10 … Vnější 16, 140 00  Praha-Michle, Praha 4 … Polabská 53, 196 00 Praha-Miškovice, Praha 9 … Na Homolce 21, 150 00 Praha-Motol, Praha 5 … Hájová 14, 103 00 Praha-Nedvězí, Praha 10 … Školská 29, 110 00 Praha-Nové Město, Praha 1 … U Jezerky 5, 140 00 Praha-Nusle, Praha 4 … Jakobiho 330, 109 00 Praha-Petrovice, Praha 10 … Klouzková 83, 104 00 Praha-Pitkovice, Praha 22 … Pravá 6, 147 00 Praha-Podolí, Praha 4 … Nad Krocínkou 14, 190 00 Praha-Prosek, Praha 9 … K lávce 76, 164 00 Praha-Přední Kopanina, Praha 6 … Na vysoké I 19, 150 00 Praha-Radlice, Praha 5 … Aviatická 9, 161 00 Praha-Ruzyně, Praha … K rybníčku 9, 190 15 Praha-Satalice, Praha 9 … Ke střelnici 2, 160 00 Praha-Praha-Suchdol … Na Hřebenkách 4, 150 00 Praha-Smíchov, Praha 5 … Vězeňská 5, 110 00 Praha-Staré Město, Praha 1 … Průmyslová 373, 102 00 Praha-Štěrboholy, Praha 10 … Klementova 7, 155 00 Praha-Stodůlky, Praha 13 … V olšinách 111, 100 00 Praha-Strašnice, Praha 10 … Sídliště 739/58, 374 01 Trhové Sviny … Fügnerova 42/25, 390 02 Tábor … Na Vráž 55/23, 251 63 Strančice … Na Křemelce 332/25, 386 01 Strakonice … Krumlovská 121/79, 373 24 Římov … tř. Dr. Edvarda Beneše 73/25, 392 01 Soběslav … U rybníčku 141/56, 251 66 Senohraby … Kodádkova 751/65, 389 01 Vodňany … Lesní kolonie 571/55, 373 82 Včelná … Táboritská 315/26, 379 01 Třeboň … Zborovská 731/25, 398 11 Protivín … Nebahovská 927/54, 383 01 Prachatice II, Prachatice … Sádecká 361/156, 378 16 Lomnice nad Lužnicí … U Horního 63/62, 373 72 Lišov … Mysletínská 205/155, 373 11 Ledenice … Starostenská 245/58, 382 03 Křemže … Malšské údolí 677/157, 382 41 Kaplice … Schwaigrova 1150/156, 377 01 Jindřichův Hradec … Zahradní 925/58, 373 41 Hluboká nad Vltavou … Dubné 156/70, 373 84 Dubné … Okružní 379/28, 373 12 Borovany … Vyšehrad 192/58, 381 01 Český Krumlov … Lipenská 32/58, 370 01 České Budějovice … Palachova 74/156, 257 22 Čerčany … Matiegkova 582/79, 256 01 Benešov … Kollárova 93/985, 397 01 Písek … S. Čecha 465/58, 391 81 Veselí nad Lužnicí … Kaplická 342/85, 382 32 Velešín … Ke koupališti 2, 747 06 Opava … Dlouhoveská 19, 748 01 Hlučín … Holečkova 6, 747 06 Opava … Dělnická 4, 748 01 Hlučín …Hornoměstská 66, 795 01 Rýmarov … Joži Davida 17, 747 06 Opava … Floriánská 8, 747 21 Kravaře … Jarní 11, 748 01 Hlučín … Komenského 4, 792 01 Bruntál … Bochenkova 11, 746 01 Opava … Horní Valy 2, 695 01 Hodonín … Vinohradská 33, 696 62 Strážnice … U Zdravotního střediska 1640, 696 03 Dubňany … Na Zahradách 650, 691 44 Lednice … U Zastávky 1, 696 01 Rohatec … Medlov 330, 691 55 Moravská Nová Ves … Hřbitovní 379, 691 02 Velké Bílovice … Bratislavská 65, 691 45 Podivín … Studentská 221, 685 01 Bučovice … Boženy Hrejsové 1253, 696 62 Strážnice … tř. Dukelských hrdinů 59, 695 01 Hodonín … Lázeňská 283, 691 42 Valtice … Valtická 9, 692 01 Mikulov … Jungmannova 5, 690 02 Břeclav … Na Vyhlídce 892, 685 01 Bučovice … Rakvická 860, 691 45 Podivín … Žižkovská 1226, 691 02 Velké Bílovice … Hlavní 90, 691 55 Moravská Nová Ves … Husova 3, 690 02 Břeclav … Mlýnská 4, 692 01 Mikulov … Dlážděná 1017, 691 42 Valtice … Hodonínská 103, 696 03 Dubňany …  Školní 48, 696 01 Rohatec … Slovácká 662, 691 44 Lednice …  Mánesova 28, 736 01 Havířov … Havířská 29, 735 06 Karviná …  Dělnická 285, 735 31 Bohumín … Haškova 12, 734 01 Karviná … … Dubová 12, 736 01 Havířov … Dukelská 1129, 739 61 Třinec … K Vodojemu 136, 737 01 Český Těšín … Na Stuchlíkovci 439, 735 14 Orlová … Nad Terasou 2, 736 01 Havířov …Jateční 169, 735 81 Bohumín … Kořenského 10, 735 06 Karviná …  Ostravská 209, 735 14 Orlová … Družstevní 406, 735 81 Bohumín … Dělnická 227, 735 31 Bohumín … Dělnická 1, 736 01 Havířov … Čapkova 9, 735 06 Karviná … Alejní 40, 747 21 Kravaře … Hlučínská 21, 747 23 Bolatice … Slezská 794, 747 27 Kobeřice … 21. dubna 39, 747 20 Vřesina … Josefská 40, 747 06 Opava … Jana Nerudy 23, 748 01 Hlučín … Kavalcova 21, 792 01 Bruntál … Na pastvisku 25, 747 05 Opava … Josefská 40, 747 06 Opava … Cihelní 23, 748 01 Hlučín … Moravice 154, 749 01 Vítkov … Skřipov 133, 747 45 Skřipov  … Smetanova 454, 747 41 Hradec nad Moravicí … Hlavní 284, 747 81 Otice … Družstevní 191, 747 69 Pustá Polom … Větrná 153, 747 64 Velká Polom … Sluneční 634, 747 22 Dolní Benešov … Hlavní 217, 747 06 Opava … Čs. armády 25, 748 01 Hlučín …Dobroslavická 29, 725 27 Ostrava-Plesná … Boženy Němcové 24, 767 01 Kroměříž … Na spojce 22, 747 70 Opava-Komárov … Branecká 22, 725 26 Ostrava-Krásné Pole … Kolumbova 29, 720 00 Ostrava-Hrabová … Československé armády 24, 748 01 Hlučín … Školní 64, 747 92 Háj ve Slezsku … Budovatelská 34, 743 01 Bílovec … Bezručova 32, 795 01 Rýmarov … Česká 43, 747 06 Opava … Čeňka Trunčíka 35, 747 21 Kravaře … Husova 435/64, 534 01 Holice …  Pospíšilova 35/55, 500 03 Hradec Králové … Klicperovo náměstí 35/105, 503 51 Chlumec nad Cidlinou … Svatopluka Čecha 96/34, Pražské Předměstí -Jaroměř, 551 01 Jaroměř … Hradecká 1120/32, 506 01 Jičín-Valdické Předměstí … Průmyslová 1371/64, 272 01 Kladno … Mladá 34/57, 289 22 Lysá nad Labem … Pulická 404/64, 518 01 Dobruška … K Učilišti 2592/61, 276 01 Mělník … Staroměstské náměstí – Hrad 81/75, Mladá Boleslav I, 293 01 Mladá Boleslav … Karlovo náměstí 2025/67, 547 01 Náchod … Seifertova 1474/64, 277 11 Neratovice … Husovo náměstí 1229/607, 549 01 Nové Město nad Metují … Julia Fučíka 930/25, 504 01 Nový Bydžov … Jiráskova 532/65, 516 01 Rychnov nad Kněžnou … náměstí prof. Babáka 141/75, 503 53 Smidary … Jiráskova 232/64, 50303 Smiřice … T. G. Masaryka 775/551, 289 03 Městec Králové … Mostní 28, 757 01 Valašské Meziříčí … Komenského 22, 742 35 Odry … Rudé armády 874, 739 21 Paskov … Malá strana 55, 742 01 Suchdol nad Odrou … Frenštátská 1374, 742 58 Příbor … Frankova 28, 724 00 Ostrava-Proskovice … Zámecká 23, 753 62 Potštát … Školní 253, 739 61 Třinec … Sviadnovská 345, 739 43 Staříč … Průmyslová 379, 742 51 Mošnov … Selská 458, 739 25 Sviadnov … Dětmarovice 115, 735 71 Dětmarovice … 1. máje 24, 742 35 Odry … Divadelní 25, 741 01 Nový Jičín … Fričova 22, 709 00 Ostrava-Nová Ves … Boženy Němcové 24, 741 01 Nový Jičín … Dukelská 22, 742 21 Kopřivnice … 2. května 285, 742 13 Studénka … Dokoupilova 27, 724 00 Ostrava-Stará Bělá … Dostojevského 24, 741 01 Nový Jičín … Fügnerova 3527, 738 01 Frýdek-Místek … Hnojník 23, 739 53 Hnojník … Třanovice 22, 739 53 Třanovice … Jeseník nad Odrou 197, 742 33 Jeseník nad Odrou … Pod hradem 145, 742 31 Starý Jičín … Družstevní 1085, 757 01 Valašské Meziříčí … Armádního generála Ludvíka Svobody 746, 742 13 Studénka … Místecká 574, 742 58 Příbor … Dolní 453, 744 01 Frenštát pod Radhoštem … Slezská 768, 738 01 Frýdek-Místek … náměstí  Míru 25, 744 01 Frenštát pod Radhoštěm … Průmyslová 2022, 737 01 Český Těšín … Masarykova 68, 742 45 Fulnek … Anny Letenské 45, 725 25 Ostrava-Polanka nad Odrou …